12 plans per fer aquest últim cap de Setmana de Fires de Sant Narcís a Girona

Correfoc amb els Trons de l'Onyar i el Petit Drac Major girona

Últim cap de Setmana de Fires de Girona.

Sant Narcís s’emportarà les mosques? Aquest segon cap de Setmana de Fires de Sant Narcís arribarà el fred?

Per Fires de Sant Narcís,

a Girona,

màniga curta el primer cap de setmana,

i el segon l’abric posat.

😛

Serà així?

Sense saber rés del temps… us portem 12 plans que no ets pots perdré aquest últim cap de setmana de Fires de Sant Narcís de Girona.

La majoria són gratuïtes. La majoria són familiars.

I sabem que no les podreu veure totes. 🙁

Batucada amb la Banda del Rec

Divendres 4 de novembre a les 20.30h.

La Banda del Rec són tot ritme. Gaudeix al ritme de batucada. T’enganxaran.

Com cada any per Fires de Sant Narcís, la Banda del Rec farà una rua pels carrers de Girona, començant pel pont de Pedra i acabant a la Copa.
Recorregut de la Batucada: Pont de Pedra, rambla de la Llibertat, carrer de l’Argenteria, pont de Sant Agustí, plaça de la Independència i la Copa.

Drakofarra

El divendres 4 de novembre a les 22h. Amb Diables de l’Onyar i Fal·lera Gironina.

La Drakofarra és un espectacle conjunt de la Fal·lera Gironina i els Diables de l’Onyar, on la Bruixa de la Catedral recita els versots. Seguidament es farà cercavila fins a la Copa.

Correxuixos

Recorregut del Correxuixos Inici a les escales de la Catedral. plaça de la Catedral, pujada de Sant Feliu, carrer de les Ballesteries, pont de Sant Agustí, plaça de la Independència, passeig de José Canalejas i la Copa.

Finalment es farà un concurs de menjar xuixos.

Cercavila i titelles amb la Mula Baba

Com cada any per fires, hi haurà una passejada amb la Mula Baba i a continuació titelles a la plaça de Figueres de Girona.

El dia 5 de novembre a les 11.30 h Passejada de la Mula Baba al voltat de la plaça de la ciutat de Figueres i a les 12 h Titelles de la Mula Baba. Representaran algunes de les llegendes de Girona al teatret de la mulassa.

Set Up amb la companyia Los Barlou

Teatre de carrer en la Parc de Núria Terés i Bonet. Gratuït.
Fascinats per la fastuositat de les grans produccions, 3 excèntrics personatges pretenen emular-les de la manera que saben: amb un gust més que dubtós i una imatgeria pròpia d’octogenàries.
Malabars, màgia, monocicles i equilibris desequilibrats, plens d’humor i acció són els ingredients principals d’aquest espectacle de teatre / circ, apte per a tots els públics i es pot representar al carrer, teatres o altres espais polivalents.

Caçamosques a Girona!

Adreçat a infants de 6 a 12 anys acompanyats d’una persona adult

Coneixeu la llegenda de les mosques de Sant Narcís? Poseu a prova els vostres coneixements i habilitats en aquest joc de pistes per Girona! Visitareu els tres grans monuments de la ciutat: la Basílica de Sant Feliu, la Catedral i el Museu d’Art de Girona tot cercant les mosques més ben amagades de la ciutat. Un cop les hàgiu caçat, tindreu un premi de valor incalculable. Les sabreu trobar totes?

Organitza el Museu d’Art de Girona. El dia 5 de novembre a les 17h. Cal prescripció prèvia. El lloc de trobada serà a la Plaça de Sant Feliu, davant del Cul de la Lleona, a les 17h.

6€. Les activitats familiars són de pagament per als infants i gratuïtes per a l’acompanyant.

[+] info i entrades

La Caixeta

Amb la companyia Holoque
Dues ballarines descansen al capdamunt d’una caixeta de música gegant. L’espectacle ens endinsa en un viatge ple d’engranatges que es transformen i donen vida a una bonica història d’amor prohibit entre la música i la dansa sota el govern del rei por. Un relat sobre el despotisme i els amors prohibits en un cosmos regit per la música i la dansa.

A la plaça de Santa Susanna els dies 5 i 6 de novembre. Passis de 5 minuts. (Horari dia 5: de 16 a 19 h, passis de 5 minuts. Horari dia 6: d’11 a 14 h, passis de 5 minuts)

Les llegendes de Girona amb la Mínúscula

La llegenda de Girona la Minuscula

Visita guiada teatralitzada familiar de la mà de La Minúscula.

La Minúscula són bones i divertides. Gaudireu Molt! Cal reserva prèvia i val 10€.

Passejant pels carrers del Barri vell coneixerem junts la història mil·lenària de Girona, en descobrirem les llegendes més populars i els personatges més estimats.

Una actriu/guia i dos actors faran de la vostra visita a Girona una experiència única.

Us convidem a gaudir d’una visita guiada teatralitzada pel centre històric de Girona pensada perquè tota la família passi una bona estona.

[+] entrades

Heliko amb la companyia El Sidral

Teatre de carrer – Espectacle itinerant pel Barri Vell el 5 de novembre a les 12h

Una família arriba amb la seva casa al damunt, transportada pel seu cargol Heliko, busquen un lloc on quedar-se. Mentre ho fan, aprendran coses sobre els habitants del poble on es troben i, a la vegada, veureu la seva quotidianitat, una mica diferent de la vostra.
Recorregut: plaça de l’U d’Octubre del 2017, carrer Grober, carrer Nou, pont de Pedra, rambla de la Llibertat, carrer dels Abeuradors i plaça del Vi.

Cercavila amb Perkal Percussió

Perkal Percussió presenta els espectacles “Street Concert” i “Perkarrer” a la ciutat que l’ha vist néixer: Girona!
Viatjant des dels escenaris de París fins als carrers d’Andorra o festivals a València, Perkal ha actuat en tota mena d’espectacles i col·laboracions de diferent format.
Deixa’t portar per la música i les coreografies a ritme dels tambors amb el seu espectacle al més pur estil batucada “Street Concert”. I gaudeix de “Perkarrer” amb les seves estructures mòbils que et deixaran boca.

El 5 de novembre a les 19h a la rambla de la Llibertat a la plaça de l’U d’Octubre del 2017

Correfoc amb els Trons de l’Onyar i el Petit Drac Major

El dia 5 de novembre a les 20h.

La colla xiki de Diables de l’Onyar és formada per petits diablets de 8 a 16 anys que treballen i juguen amb foc tot l’any, i entre foc, flama i joc van preparant el correfoc perquè tota la ciutat en pugui gaudir. Per Festa Major es vesteixen de gala i surten a incendiar tots els carrers per on van passant.
La cercavila sortirà a les 20 h de la plaça de Sant Feliu i acabarà a la Copa, cap a les 21 h aproximadament.
Recorregut: pl. Sant Feliu, pont de Sant Feliu, pg. Canalejas i La Copa.

XLI Trobada de Gegants i Bestiari de Girona

Diumenge 6 de novembre a les 10h.

Com ja és tradició per les Fires de Sant Narcís, es farà la trobada de gegants al parc del Migdia i seguidament, la cercavila fins a arribar a la plaça de Francesc Calvet i Rubalcaba.

A les 10 h Plantada de gegants

A les 11.30 h Cercavila de gegants
Recorregut: parc del Migdia, carrer d’Oriol Martorell i Codina, carrer del Migdia, carrer d’Ultònia, plaça de Francesc Calvet i Rubalcaba

Castell de focs

El fi de Festa. A les 20h.

Com cada any és tradició per cloure les Fires de Sant Narcís, l’espectacular Castell de foc, que tindrà lloc a les Ribes del Ter, a les vuit del vespre, i es podrà veure des de diferents punts de la ciutat. Aquest any anirà a càrrec de la Pirotècnia Hermanos Ferrández.

Els podreu veure en Directe dsd Youtube…

Més coses a l’agenda de Girona amb les Fires de Sant Narcís

I no us oblideu dels concerts de la copa, la copeta i les Fires Populars de Girona.