Contes amb animals de Penguin Random

contes amb animals

El pròxim dilluns 4 d’octubre és un dia molt especial. És el Dia Internacional dels Animals. Des de Penguin Random House volem recordar la importància dels animals en el nostre planeta.

És important que els nens i nenes tinguin coneixements de tota classe d’animals, des del gos fins al peix o l’abella, aprenguin a respectar-los i a estimar-los. Per aquest motiu hem seleccionat alguns dels nostres llibres on els animals tenen un paper important.

La meva petita biblioteca de L’ovelleta


A la venda el 9 de d’octubre
De 0 a 3 anys

La meva petita biblioteca de L’ovelleta que va venir a sopar és un estoig preciós amb els tres primers llibres de cartró d’aquesta saga supervendes.

Pertany a la sèrie “Mans petitones”

El llop, l’Estofat i en Truita són uns amics molt peculiars: no sol passar que et trobis un llop, una ovelleta i un cocodril passejant plegats pel bosc. Tot i que són molt diferents, són grans amics.

Aquesta biblioteca imprescindible per als més petits inclou l’edició de cartró de L’ovelleta que va venir a sopar, Els llops que van venir a sopar i El cocodril que va venir a sopar.

Tres contes meravellosos sobre com fer amics i desmuntar els estereotips, farcits de valors com l’amistat, la generositat i l’acceptació de les diferències.

Tres magnífiques històries que s’han convertit en veritables clàssics de la literatura infantil.

El tigre que va venir a sopar


A la venda el 14 d’octubre
A partir de 4 anys

El quart llibre de la saga supervendes que va iniciar L’ovelleta que va venir a sopar: una història plena de valors com l’amistat, la generositat i l’acceptació de les diferències.

Des de la seva última aventura, l’Estofat, el vell llop i en Truita viuen plegats, són feliços i s’ho passen d’allò més bé jugant al joc de tirar el pal. Un dia, però, en lloc de pescar un pal, en Truita torna amb un cadell de tigre tot suavet i bufonet. «Ens el podem quedar?», demana l’Estofat. «Només vol una abraçada!». «Haurem de tornar-lo a la seva família», diu el llop. Dit i fet, tots tres enfilen riu amunt per tornar-lo. Però el petit tigre té ALTRES PLANS!

Aquest llibre continua la història d’aquesta parella tan inversemblant, la qual vam descobrir a L’ovelleta que va venir a sopar i vam conèixer a fons a Els llops que van venir a sopar i a El cocodril que va venir a sopar.

Com el GAT i el GOS


A partir de 4 anys

Una nova sèrie de llibres ideals per a primers lectors, amb textos en lletra lligada i d’altres en lletra de pal, per tal que la lectura sigui una experiència gratificant i amable.

Segons el llibre dels rècords canins, el Dalí era el gos més feliç del món. Si més no, fins que va aparèixer aquell monstre terrible d’ulls ferotges…, que no és cap altre que la preciosa Àgata, la gata més bonica de tots els llibres.

Prepara’t per viure una pila d’aventures emocionants amb aquesta parella tan original. Gossos, gats i molts altres animals et conviden a passar-t’ho d’allò més bé mentre llegeixes les seves històries una vegada i una altra.

Busca i troba els colors de l’Elmer


A partir de 4 anys

Acompanya l’Elmer
en una aventura multicolor!

Cada escena està dedicada a un dels colors de l’Elmer, amb tot de coses que cal trobar, preguntes que has de respondre i detalls que pots descobrir.

Els més petits s’ho passaran d’allò més bé mentre desenvolupen la seva capacitat d’observació i agudesa visual, i progressen en l’expressió verbal i en l’adquisició de vocabulari.

Junts Contes per a contar entre dos

A partir de 4 anys

Junts és un àlbum que enalteix el valor del camí i la importància de l’amistat.
Un conte il·lustrat preciòs i a quatre tintes, amb valors que ajudaran a grans i petits.

Ha arribat l’estiu i el Ben està desitjant estrenar la nova piscina del poble. De camí, trobarà a tota mena d’animals que s’uniran a la seva aventura: tots tenen moltes ganes d’arribar a la piscina. Però aquesta vegada, potser, hauren d’aprendre que el més important no és el destí, sinó tot el que aprens en el camí.

La Caseta Sota Terra – Notícia Bomba


A partir de 7 anys

La caseta sota terra és una sèrie que farà les delícies de petits i grans, tant per les seves precioses il·lustracions com per les magnífiques històries.

Fomenten la diversitat, l’estima per la natura i l’amor per la família i els amics.

Mentre els veïns de Rocabona es preparen per la Fira d’Artesans, corre la brama que el Tres Ullals, el senglar més gros i temible de tot Serraflairosa, ha tornat.

Seguint els passos del pare, periodista del Notícies de Rocabona, La Tina, en Jep i la Lena funden el seu propi diari, El Full de la Gran Alzina, en el qual entrevisten als veïns artesans sobre els productes que presentaran a la fira. Però els falta un tema estrella. Podia ser el Tres Ullals? Si el trobessin, tindrien una noticia bomba!