Descobreix els 3 espectacles de Focs Artificials i Drons que inauguren l’estiu a Girona!

Un Sant Joan a la Llum dels Focs Artificials i Drons

La nit de Sant Joan és una de les més màgiques i esperades de l’any, i no hi ha millor manera de celebrar-la que amb un espectacle de focs artificials. A la província de Girona, les platges es converteixen en l’escenari perfecte per a aquests esdeveniments. Però aquest any, no només els focs artificials seran protagonistes, sinó que també els drons hi tindran el seu moment de glòria. Segur que serien una bona opció d’espectacle sense sorolls i pors. Es una nit molt divertida, però hi ha moltes persones i sobretot animals que ho passen molt malament.

Et deixem alguns dels millors llocs on podràs gaudir d’aquests espectacles inoblidables. No t’ho perdis, aquests són els llocs on els focs artificials inauguren l’estiu!

1. Roses: Espectacle de Focs Artificials

A Roses, la nit de Sant Joan es converteix en una explosió de colors i llums. A les 23 h, l’espigó de la platja de la Punta serà el punt de trobada per a tots aquells que vulguin gaudir d’un espectacle pirotècnic impressionant. Amb el mar de fons i la brisa marina, aquest esdeveniment promet ser una experiència única que no et deixarà indiferent.

2. Platja d’Aro: Castell de Focs Artificials

La màgica nit de Sant Joan també es viu intensament a Platja d’Aro. El 23 de juny de 2024, a les 23:30 h, la Platja Gran (Cavall Bernat) s’il·luminarà amb un castell de focs artificials espectacular. L’esdeveniment promet ser una autèntica festa per als sentits, amb els colors reflectint-se en l’aigua i la música ambient que crearà una atmosfera festiva i emocionant.

3. EmpuriaBrava: al Passeig Marítim

A la mitjanit de diumenge, Empuriabrava s’il·lumina amb un espectacular castell de focs artificials a l’espai Platja del Passeig Marítim. Després del magnífic espectacle pirotècnic, la festa continua amb un ball animat per l’orquestra Saturno.

4. L’Estartit: Espectacle de Drons

Si vols viure una experiència diferent, no et pots perdre l’espectacle de drons a càrrec de Flock Technologies a l’Estartit. Dins del Festival Ítaca Sant Joan, aquest esdeveniment tindrà lloc a la platja de l’Estartit a partir de les 23 h. Els drons crearan formes i figures lluminoses en el cel nocturn, oferint un espectacle innovador i futurista que deixarà bocabadats a tots els assistents. Us deixem un vídeo del Lloret Drone Show.

Una cosa és segura: no podràs veure les tres opcions, però dues segur que sí! 😉😉

Bona revetlla!