Dos Escape Book

Els escape book són llibres que barregen els jocs d’escapament i les novel·les d’aventures gràcies a les històries, aventures i les trames secundàries. Amb aquests llibres podràs resoldre enigmes, trobar codis, il·lusions òptiques, jocs de lògica i endevinalles per poder avançar.

Avui us portem 2 molts divertits. Tots dos comencen més o menys amb les mateixes normes:

  1. El llibre està desordenat. Per organitzar el caos hauràs de resoldré els enigmes.
  2. Si decideixes llegir el llibre tot seguit, no entendràs rés.
  3. Hi han 2 tipus de proves: les individuals i les col·laboratives
  4. Descobreix codis, combinacions de codis, enigmes…

2 llibres.

Diferents.

Distrets.

Divertits.

Fàcils de llegir i seguir.

Dos històries: una amb 30 proves i l’altre amb 26 proves. Llibres a partir dels 9 anys.

Els dos llibres d’Escape Book estan escrits per la Mela Maluenda i il·lustrats per Isa Loureiro.

Los inventos desparecidos

Escap Book Los Inventos desaparecidos

Sita es desperta i el seu pare no està, però troba una pista que la portarà fins a ell. S’adona que sola no podrà resoldre el misteri i crida els amics. Hauran de viatjar en el temps per recuperar els invents que algú fa desaparèixer.

Un ESCAPE BOOK a través del qual viatjaràs pel temps gràcies al pulsímetre, la màquina que va inventar el pare de Sita per interaccionar amb el passat; però algú vol sabotejar la seva gran troballa. Sita troba una pista que la portarà fins a ell, però sola no pot resoldre el misteri, compta amb els amics i… amb tu. Els acompanyes a la seva investigació? Per unir-te a l’aventura necessiten que els ajudis a resoldre un gran enigma: per què desapareixen els invents del passat i com es poden recuperar? Engega les teves habilitats i el teu sentit de la lògica per superar els reptes, les endevinalles, les proves de lògica, els jocs d’enginy i de deducció per salvar el pare de Sita i recuperar la història de la humanitat. Hi ha poc temps. Si vols impedir que el món s’esvaeixi… comença a llegir!

[+] veure més a Amazon

El Laberinto de los Mitos

Escape Book El Laberinto de los mitos

Sita, Hiro, Nadia i Marcus seguien a Rumbo, aquest gos misteriós, i han acabat tancats entre arbustos, parets de pedra, murs de marbre i parets de vidre. Han entrat, però com sortiran?

Un ESCAPE BOOK que acabarà atrapant-te en un laberint al costat dels protagonistes d’aquesta història. El laberint no és el que sembla, aquest llibre tampoc. Podràs entrar, sí, però aconseguiràs escapar-ne? Sita, Hiro, Nadia i Marcus són un gran equip, però aquesta vegada hauran de lliurar cadascun la seva pròpia batalla. Al laberint hi ha molts camins i cal decidir on anar sense saber si seguim la pista adequada. Però, i si no existeix? i si el camí correcte per a un no ho és per als altres? i si cadascú ha d’enfrontar-se a la seva pròpia croada? Per poder superar els reptes que es plantegen, cada personatge té un déu guia que procedeix de mitologies de diferents cultures i el fa de contrapunt. Hauràs de posar a prova les teves habilitats per resoldre les proves, els reptes i les endevinalles d’aquesta trama per treure’ls del laberint. T’atreveixes a entrar-hi?

[+] veure més a Amazon

PD. El llibres són en Castellà, de Larousse Editorial. Unes 160 pàgines.