Espectacle de drons dedicat a Doraemon a Hong Kong

doraemon imatges amb dron

El cel de Hong Kong s’il·lumina amb un espectacle de drons dedicat a Doraemon

Fa unes setmanes, el cel de Hong Kong va brillar amb un espectacular show de drons que representava diferents escenes i personatges de la mítica sèrie infantil Doraemon, el gat còsmic. L’espectacle es va dur a terme al port Victoria de la ciutat xinesa, atraient l’atenció de milers de turistes que van quedar impressionats per l’exhibició de llums. Els organitzadors asseguren que es tracta del primer espectacle d’aquest tipus que rendeix homenatge al famós anime japonès.

Tot i que el temps ennuvolat feia dubtar si el show es celebraria,però al final es va fer.

L’espectacle va començar amb un Doraemon bidimensional emergint de la seva Porta Màgica, generant aplaudiments de la multitud. Amb un anunci del seu retorn a Hong Kong, el personatge va convocar els seus companys humans amb un nou gadget, la “Campaneta de l’Amistat 100%”. A la final, el gat robot va aparèixer en una forma tridimensional gegant, girant lleugerament per acomodar els espectadors situats al llarg del passeig marítim de Tsim Sha Tsui.

L’espectacle va concloure amb els drons formant un codi QR, que es podia escanejar per obtenir informació sobre futurs esdeveniments dedicats a Doraemon, així com els logotips i patrocinadors. Ho trobo genial!

Aquest espectacle de drons va ser un preludi de la major exposició del personatge fins ara, que es durà a terme del 13 de juliol al 4 d’agost. Els fans de Hong Kong podran apropar-se a 135 models a gran escala de Doraemon i gaudir d’un curtmetratge animat que incorpora elements característics de la ciutat en una exposició aquest estiu. La ciutat serà la primera parada d’una gira mundial per commemorar el que hauria estat el 90è aniversari del creador Fujio, que va morir el 1996.

A veure si algun dia arriba a Catalunya!

Vídeo de l’Espectacle de drons