Jurassic World: Dominion

Segur que teniu algú a casa o a la família que li flipen els dinosaures. Aquest dijous torna una altra pel·lícula de Dinosaures. Arriba als cinemes Jurassic World Dominion , la pel·lícula que tancarà la trilogia de Jurassic World i la sisena d’una saga Jurassic Park  que es va estrenar al 1993. Com passa el temps! 😋

Aquest nou lliurament transcorre quatre anys després de la destrucció d’Illa Nublar vista a Jurassic World: El regne caigut . Ara, els dinosaures conviuen amb els éssers humans a tot el món. Aquest fràgil equilibri canviarà el futur i decidirà, de cop i volta, si les persones continuaran sent els principals depredadors en un planeta que comparteixen amb els animals més temibles de la creació. Owen Grady (Chris Pratt), l’expert en rapinyaires, torna en una nova aventura amb Claire Dearing (Bryce Dallas Howard), la guia del parc. Aquest tercer lliurament de la saga Jurassic World,  basada en els llibres de Michael Crichton, la produeix Steven Spielberg..

Tràiler de Jurassic World: Dominion

Descobreix DinoTracker

Universal Pictures llança un nou i curiós rastrejador global de dinosaures com a part de la seva campanya promocional per a Jurassic World 3.

Universal Pictures ha llançat una nova i curiosa pàgina web a manera de rastrejador de dinosaures a nivell global amb Dinotracker , donant-nos l’oportunitat de veure clips de vídeo de dinosaures vivint entre els humans, tal com passa a la propera pel·lícula juràssica.

Entreu és molt curiosa. Girona no surt! La única localitat a Espanya és Màlaga.

Veure dinosaures a casa

[+] Descobreix com veure dinosaures a casa