La bruixa que no volia set princesa

la bruixa que no volia set princesa

La bruixa que no volia set princesa

A la venda el 9 de juliol

la bruixa que no volia set princesa

Aquest no és un conte normal i corrent sobre bruixes i princeses, és una història sobre ser un mateix que invita a fugir dels estereotips, perquè les coses no sempre són el que semblen… perquè potser no totes volem ser princeses; escrit per Susanna Isern i il·lustrat per David Sierra Listón.

La temible bruixa Petra dels Tornados és l’hereva legítima del difunt rei Tanoca V i ha d’ocupar el seu lloc com a princesa de Sotavent. Però ella és una bruixa! Tot i això, viure a palau és tan temptador que la Petra decideix intentar convertir-se en princesa. Hi pot haver res millor que passar-se el dia estirada en un gran llit, passejant pels jardins i fent el que li vingui de gust? Aviat la Petra descobrirà que ser princesa no és tan divertit com sembla…

SUSANNA ISERN va néixer a la Seu d’Urgell i compagina la seva passió per la escriptura amb la seva passió per la psicologia. Susanna és l’autora de Abecemociones i Daniela Pirata.

DAVID SIERRA va néixer a Madrid i des de petit es va encarregar d’omplir les parets de la seva casa de dibuixos. Després d’estudiar Art, va decidir dedicarse a la il·lustració infantil i juvenil.