La Vampira de Barcelona

la vampira de barcelona

A la Barcelona de principis del segle XX hi conviuen dues ciutats: una burgesa i modernista, l’altra sòrdida i bruta. La desaparició de la petita Teresa Guitart, filla d’una rica família, commociona el país i la policia té aviat una sospitosa: Enriqueta Martí, coneguda com ‘La Vampira del Raval’. El periodista Sebastià Comas s’endinsarà en el laberint de carrers, bordells i secrets del barri del Raval, on sap que trobarà la veritat sobre les desaparicions i assassinats macabres de nens dels quals s’acusa la Vampira. Aviat descobrirà que allà s’amaga una elit disposada a ocultar els seus vicis a qualsevol preu.

Tràiler de la Vampira de Barcelona

[+] Projeccions a Girona Província

Què sabem de la vampira de Barcelona?

Enriqueta Martí i Ripoll, coneguda popularment com la «vampira del carrer de Ponent», la «vampira del Raval» o la «vampira de Barcelona» (Sant Feliu de Llobregat, 2 de febrer de 1871 – Barcelona, 12 de maig de 1913) fou una segrestadora i suposada assassina en sèrie catalana.

Malgrat la tradició popular, investigacions actuals posen en dubte la suposada criminalitat d’Enriqueta i asseguren que en realitat era una persona amb trastorns mentals de la qual només es pot provar fefaentment el segrest d’una nena, Teresina Guitart.

[+] Podeu veure tota la història a Viquipèdia