Mama Influencer

mama influencer educar sin castigos

El vídeo no és recent. Però aquesta setmana em va arribar per WhatsApp. 

És una conferència de Beatriz Muñoz, una conferència sobre les reaccions dels pares a situacions diàries amb els nostres fills. De manera senzilla ens fa adonar-nos que els crits, l’enuig o la ira que a vegades projectem als nostres petits no ho faríem amb els adults. 

Afegeixo dos pinzellades traduïdes en forma de text d’aquest vídeo, però si podeu.. mireu el vídeo. 🙂

“Fa uns anys vaig decidir convertir-me influencer, ho sé, esteu farts de sentir parlar de la paraula Influencer. La nostra tasca és vital, però la societat la infravalora profundament, però per als nostres followers, per a ells i per a elles som el més.

Jo vaig decidir matricular-me en el Màster per ser Influencer i després de tres trimestres durs i un examen de 16 hores, per fi em van donar el meu carnet de Influencer, juntament amb el meu nadó, el meu primer follower…”

“…com gestionem els errors dels nens? els castiguem, els amenacem, els  cridem… oi? i ho fem perquè volem ensenyar, però no tot val per a l’aprenentatge…”

“…Fa uns anys jo em preguntava, si tots i cada un dels comportaments dels nens eren errors o ens faltava informació?  i un dia vaig descobrir la resposta. Recordo perfectament d’aquell dia: estava preparant-me per sortir de casa meva, quan de sobte vaig escoltar sorolls en el replà. Vaig anar corrents a veure el que estava passant i el que em vaig trobar, va ser la meva filla gran de 3 anys arrossegant pel passadís del replà a la bebè d’un any. Vaig cridar: que FAAASSS!!! […] quan jo estava a punt de convertir-me en un volcà humà apareix la meva veïna i li vaig dir hola. I llavors vaig poder preguntar què havia passat. I la història que em va explicar va ser que la bebè s’havia ficat gatejant sola a l’ascensor i com ella ja tenia 3 anys ja sabia que era perillós i l’havia rescatat, li havia salvat la vida. Jo vaig arribar en el minut 97 de la pel·lícula…”

Vídeo Influencer

És original la manera de comparar el nostre dia a dia adult amb el món del petits.  Si voleu saber més sobre Beatriz Muñoz, la podeu seguir a tigriteando.com