Nova Programació de Cinema Infantil en Català

CINC cinema infantil en català

El programa de cinema infantil en català CINC reinicia l’activitat amb més de 80 sessions

El CINC, programa de Cinema Infantil en Català impulsat per la Direcció General de Política Lingüística, reprèn l’activitat amb més de 80 projeccions a 15 localitats de Catalunya: Arenys de Munt, Badalona, Blanes, el Vendrell, Girona, Granollers, Lleida, Olot, Platja d’Aro, Premià de Mar, Roquetes, Sant Celoni, Tarragona, Valls i Vila-seca, amb la previsió que s’hi incorporin més localitats les properes setmanes.  

Després del període de tancament de cinemes i sales de projecció a partir del mes de març provocada per la  SARS-CoV-2, hi tornarà a haver una programació de cinema en català específica per al públic infantil a preu reduït i en sales d’arreu de Catalunya durant els caps de setmana. Totes les pel·lícules del cicle s’han doblat amb els suport de la Direcció General de Política Lingüística.

Les sessions han començat aquest cap de setmana amb els films Espies disfressats, Frozen II i Onward,  Operació Panda, Playmobil: La pel·lícula, Pokémon: Detectiu Pikachu, Sabates Vermelles i els set trols, Spy Cat i Toy Story 4, entre altres.   

Les Pel·lícules

Espies disfressats

El superespía Lance Sterling i el científic Walter Beckett són gairebé pols oposats. Lance és tranquil, afable i cavallerós. Walter no. Però el que li falta a Walter d’habilitats socials ho compensa amb enginy i inventiva, amb els quals crea increïbles artefactes que Lance usa en les seves èpiques missions. Però quan els esdeveniments donen un gir inesperat, Walter i Lance de sobte han de confiar l’un en l’altre d’una manera completament nova. I si aquesta estranya parella no pot aprendre a treballar en equip, tothom estarà en perill.

Frozen II

Per què va néixer Elsa amb poders màgics? La resposta li està trucant i amenaça el seu regne. Juntament amb Anna, Kristoff, Olaf i Sven emprendrà un viatge perillós i inoblidable. A ‘Frozen’, Elsa temia que els seus poders foren massa per al món. A ‘Frozen 2’, desitjarà que siguin suficients. Seqüela de “Frozen. El regne de el gel” (2013), el film d’animació més taquiller de la història de cinema, guanyador de l’Oscar a la millor pel·lícula animada. Reunirà el mateix equip artístic i tècnic de l’original.

Onward

Ambientat en un món de fantasia suburbana, dos germans elfs adolescents, Ian i Barley Lightfood, s’embarquen en una aventura en la qual es proposen descobrir si existeix encara una mica de màgia en el món que els permeti passar un últim dia amb el seu pare, que va morir quan ells eren encara molt petits com per poder recordar-ho.

Operació Panda

Per equivocació, una maldestre cigonya lliura un panda nadó a l’adreça incorrecta. Serà llavors quan un ós i els seus amics s’embarquin en una audaç aventura per ajudar al petit pandaa a conèixer finalment a la seva veritable família i tornar-lo a la seva llar. Ho aconseguiran?

Sabates vermelles i els set trolls

Una princesa que ha estat convertida en una nana a causa d’un encanteri decideix tractar de trobar les sabates vermelles amb els quals suposadament serà capaç de revertir la seva maledicció. La tasca, però, no serà tan fàcil com s’imaginava al principi.

Projeccions a Girona Província