Pinotxo, la pel·lícula

pinotxo roberto benigni

La primera vegada que vaig llegir sobre aquesta pel·lícula, pensava que seria de la mà de Disney, però NO. Aquesta nova interpretació d’aquest conte és de Warner.

Warner porta a les sales de cinema aquesta nova interpretació del conte clàssic que gaudeix d’una enorme popularitat a tot el món, dirigida per Matteo Garrone en la qual el director torna a les veritables arrels de la història de Pinotxo. Amb aquesta innovadora pel·lícula d’acció real rodada en entorns italians de gran bellesa, Garrone crea un món enlluernador de fantasia i misteri, ple de moments brillants, divertits i commovedors.

Roberto Benigni interpreta Geppetto, un vell fuster que crea un titella de fusta. Però passa una cosa màgica: la travessa titella comença a parlar, a caminar, a córrer i a menjar com qualsevol nen. Geppetto li posa el nom de Pinotxo i el cria com a un fill.

pinotxo

Però a Pinotxo li resulta difícil ser bo. Es deixa portar fàcilment pel mal camí i va de desgràcia en desgràcia. Uns bandits ho persegueixen, el enganyen i el segresten en un món de fantasia ple de criatures fantàstiques, des del ventre d’un peix gegant fins al País de les Joguines i el Camp dels Miracles. La seva fidel amiga, la Fada, intenta fer-li veure que el seu somni, convertir-se en un nen de veritat, no es farà realitat fins que Pinotxo no canviï la seva forma de ser.

El tràiler de Pinotxo