Pussy Pedia

pussy pedia la guia total

Aquesta guia va sobre conys.

Un llibre de mà e Larousse per saber-ho tot sobre el Pussy. Una guia per aprendre i guanyar la ignorància cultural sobre els conys.

El treball del contingut està genial… segur que aprendreu MOLT. El disseny del Llibre, tacte de la portada m’ha agradat i les il·lustracions són molt divertides. Molt ben trobades.

Recomanat per totes les noies. No us pot faltar aquesta lectura.

“Pussypedia és un atles hilarant, ridículament informatiu i absolutament necessari per a les persones amb cony… necessita un enfocament inclusiu i interseccional per desmitificar totes les coses del cony. Aquest llibre és un correctiu alegre, franc i complet per a la ignorància cultural que envolta la gent. amb conys. Si el cony és la terra promesa, aquest llibre és la brúixola que et guiarà cap allà”. -Roxane Gay

Si el clítoris i el penis tenen la mateixa mida, per què apareix l’adjectiu petit a la definició del clítoris i no apareix a la de penis? Per què les histèriques han estat històricament les persones amb pussy? Per què la llabioplàstia s’està fent tan popular? Cal suportar el dolor menstrual? Aquestes són només algunes de les moltes preguntes a les quals respon aquesta enciclopèdia del pussy .

Davant del que consideraven una «alarmant manca d’informació accessible i precisa sobre el tema», l’ escriptora nord-americana Zoe Mendelson i l’ artista mexicana María Conejo (responsables a més de la web pussypedia.net ), es van proposar recopilar informació contrastada científicament i tractar sense tabús temes com el clítoris i les múltiples formes, l’endometriosi, el punt G, l’ejaculació femenina, la menopausa, les teràpies hormonals i el cicle menstrual, mites sobre la higiene, la masturbació, les joguines sexuals, els tipus d’orgasmes, la vaginoplàstia o les malalties de transmissió genital, entre d’altres.

Obra inclusiva i atenta a la diversitat , les autores es comprometen des del principi amb cites com «Moltes persones amb pussy no són dones i moltes dones no tenen pussy. Si la informació que hi ha sobre les dones cisgènere és pèssima, és pitjor encara per a les persones trans, no binàries i intersex».

La lectura dels seus 32 capítols es fa amena gràcies a les anècdotes dels diferents personatges que entrevisten ia les pròpies vivències de Zoe i Maria . Per tot allò exposat, la Pussypedia es converteix en la guia imprescindible per desconstruir prejudicis i respondre totes les preguntes entorn del pussy.

Una guia indispensable per tenir a casa.

[+] Veure-Comprar a Amazon

Book Tràiler de Pussy Pedia