3 Espectacles a Girona Gratuïts per aquest dissabte 25 de març

3 coses gratis per fer per girona

Aquest dissabte 25 de març, la ciutat de Girona oferirà tres espectacles gratuïts per a tots els públics. Serà una oportunitat per gaudir de la cultura i l’art en espais públics de la ciutat. Les propostes inclouen un concert de cant coral i havaneres, un espectacle de teatre de carrer i hip hop.

Dia Internacional del Teatre a Girona

El Dia Internacional del Teatre és una data celebrada a nivell mundial per reconèixer l’importància de les arts escèniques. L’Associació Gironina de Teatre s’uneix a la celebració amb un acte especial que tindrà lloc a les 12h de dissabte 25 a l’encreuament de plaça Catalunya, pont de Pedra i Rambla de la Llibertat. A través d’aquesta iniciativa, l’AGT busca destacar la importància del teatre com a forma d’expressió artística i cultural, així com festejar aquesta efemèride amb totes les persones interessades en el món del teatre.

Cant Coral i Havaneres

Celebració de l’arribada de la primavera amb una vetllada de cant coral i havaneres al Centre Cívic Pla de Palau. Descobriu el gènere musical d’anada i tornada que va sorgir a Cuba durant el segle XIX i va arribar a la Península a través de la sarsuela. Deleu-vos amb una hora de música en directe, perfecta per a tots els públics i de manera gratuïta. No us perdeu aquesta ocasió única de gaudir de la música popular i clàssica al mateix temps. El concert tindrà lloc el dissabte 25 de març del 2023 a les 17h al Centre Cívic Pla de Palau.

Hip Hop al parc

Aquest dissabte 25 de març, Girona acollirà un esdeveniment de Hip Hop al parc, dins del marc del Black Music Festival. El cartell inclou les actuacions de Senyor Oca, Las Ninyas del Corro i Metro, tres referents del Rap i la música urbana catalana que oferiran un espectacle carregat de crítica social i lletres compromeses. El concert serà a les 16h a l’Estació Espai Jove i serà gratuït per a tots els públics.