Descobreix ‘Acròstic’: la nova cançó de Shakira amb Milan i Sasha, un poema d’amor en forma de cançó

acrostico shakira i els seus fills

Què és un Acròstic?

Un acròstic és una forma especial de poema o composició literària en què les lletres inicials, mitjanes o finals de cada línia o paràgraf, llegides en sentit vertical, formen una paraula o frase. És com una caça al tresor de paraules, on el veritable missatge s’amaga a la vista però només es pot veure quan saps on mirar.

Acròstic: una forma d’art ancestral

Els acròstics han estat presents en la literatura des de l’època de l’antiga Grècia i han estat utilitzats per autors de tota mena per amagar missatges secrets, fer declaracions d’amor o simplement com una forma creativa d’expressar les seves idees.

‘Acròstic’: la nova cançó de Shakira

Shakira ens ha sorprès recentment amb el seu últim tema, ‘Acròstic’. Aquesta cançó és una carta d’amor dedicada als seus dos fills, Milan i Sasha, fruït de la seva relació amb Gerard Piqué.

Primera versió per saber que és un Acròstic.

Milan i Sasha, protagonistes del vídeo

Però el que realment ens ha commocionat és el videoclip oficial de ‘Acròstic’. En ell, Milan i Sasha no només apareixen, sinó que es converteixen en veritables artistes. Mentre el més petit canta, el més gran toca el piano durant tota la cançó, mostrant una faceta que no coneixíem fins ara.

‘Acròstic’: una nova etapa per a Shakira

Després de la ruptura amb Gerard Piqué, Shakira ens va presentar quatre cançons plenes de missatges ocults i indirectes cap al futbolista. Ara, amb ‘Acròstic’, ens mostra la seva faceta més personal i maternal, compartint aquesta bella cançó i videoclip amb els seus dos fills, amb qui s’ha traslladat a Miami per començar una nova vida.

No dubtis a donar-li una ullada a ‘Acròstic’, la cançó que porta l’acròstic a un nou nivell i que ens mostra una Shakira més íntima i maternal que mai.

Video Oficial Acròstic