El cocodril que va venir a sopar – Llibre de Cartró

El cocodril que va venir a sopar

Un conte meravellós sobre fer amics i enfrontar-se als estereotips

Els llibres de cartró són l’eina ideal per apropar als nadons al món dels llibres i per començar a treballar amb ells els primers conceptes d’aprenentatge com els colors, les formes, les mides, els animals… A més, el format manejable, els colors vius, les cantonades arrodonides i les pàgines de cartró resistent, els converteixen en un objecte idoni per ser manipulat i observat.

 El vell llop i l’Estofat són uns amics molt peculiars. No es veu cada dia un llop i una ovelleta amb una amistat tan ferma.En acabar una de les seves passejades nocturnes troben un estrany ou a terra. «Una truita!», pensa el llop. «Un bebè!», pensa l’Estofat, qui decideix que el millor és tenir cura de l’ou i donar-li calor fins que faci «crac» i en surti… un cocodril!
STEVE SMALLMAN, autor i il·lustrador de llibres britànic, va néixer a Cambridge. Durant els últims 25 anys, Steve s’ha dedicat a il·lustrar centenars de llibres, principalment per al sector educatiu. Ha treballat en programes de televisió per a nens i com a il·lustrador de personatges com Postman Pat, Bill and Ben i Sesame Street.

Amb il·lustraciones de JOELLE DREIDEMY.

[+] Veure a Amazon