El Show de Bluey arriba a Barcelona

El Show de Bluey

Bluey: L’Espectacle en família arriba a Barcelona! Una aventura màgica

Has sentit mai parlar de Bluey?

Atenció, famílies i fans de Bluey: la màgia i l’aventura de Bluey: L’Espectacle travessa fronteres i arriba per primera vegada a Espanya, amb parada per Barcelona, després d’encantar audiències a Austràlia, el Regne Unit, Irlanda i Nord-amèrica. Prepara’t per a una experiència teatral única que portarà rialles, emoció i diversió a grans i petits.

La família Heeler, amb Bluey, Bingo, i els seus pares Bandit i Chilli, et conviden a formar part del seu món com mai abans l’havies vist. Amb marionetes increïblement detallades i escenaris icònics, aquest espectacle en viu basat en una nova història original del creador de Bluey, Joe Brumm, i amb música nova de Joff Bush, promet ser una experiència inoblidable.

Per primera vegada a Espanya, El Show de Bluey arribarà a Barcelona, Sevilla, Madrid, València i Saragossa durant els caps de setmana d’octubre i novembre de 2024. Les entrades estaràn disponibles a partir d’aquest divendres, 8 de març, a les 12:00 h a través de ticketmaster.es. Aquesta és una oportunitat única per veure en directe aquesta adorada família que ha esgotat entrades per tot el món.

Kate O’Connor, de BBC Studios, i Rosemary Myers, de Windmill Theatre Company, comparteixen la seva emoció per aquesta nova etapa de Bluey: L’Espectacle. Amb èxits previstos a llocs tan emblemàtics com el Sydney Opera House i el Madison Square Garden, ara és el torn d’Espanya d’unir-se a la gairebé un milió de fans que ja han experimentat aquesta màgica aventura.

No deixis passar l’oportunitat de compartir un moment familiar únic, ple de rialles, amor i aventures inoblidables. El Show de Bluey no és només un espectacle teatral; és una celebració de la vida familiar, l’amistat i la imaginació. Vine a experimentar la joia i la màgia de Bluey i la seva família, en una experiència que captivarà els cors de tots els assistents. ¡Prepara’t per a l’aventura de Bluey: L’Espectacle a Espanya!”

[+] entrades