Estiu ’78 – l’anunci d’Estrella Damm 2024: un viatge emocional per la Costa Brava

Estiu '78

Nou anunci d’Estrella Damm 2024

Ens encanta el Cine, les sèries i els anuncis! Avui us deixem el nou anunci d’Estrella Damm per a l’estiu de 2024, titulat “Estiu ’78“, ha estat rodat en diversos llocs emblemàtics de la costa catalana, incloent-hi la deslumbrant Costa Brava, de la nostra Girona. Dirigit per Claudia Llosa, aquest spot de gairebé quatre minuts de durada combina passat i present per explicar la història emotiva d’una dona que reviu els records de la seva àvia.

L’anunci comença amb la protagonista acomiadant-se de la seva àvia en un tanatori. Poc després, rep una caixa amb fotografies antigues que documenten l’estiu de 1978 de la seva àvia. Decidida a mantenir viu el record, la dona s’embarca en un viatge pels mateixos llocs que apareixen a les fotos.

El spot no només se centra en la bellesa dels llocs, sinó també en les connexions emocionals i els records familiars. Amb el missatge “Canviï el que canviï, que l’important mai no canviï”, Estrella Damm destaca la importància de mantenir vives les tradicions i els moments compartits.

Rodatge a la Costa Brava

Després d’explorar diversos racons de Barcelona, des de la platja de la Barceloneta fins als carrers del Barri Gòtic, la protagonista es dirigeix a la Costa Brava. Aquí, viu en primera persona les experiències que la seva àvia va gaudir dècades enrere, des de nits de festa fins a dies assolellats a la platja. La Costa Brava, amb els seus paisatges impressionants i aigües cristal·lines, serveix com l’escenari perfecte per a aquest viatge nostàlgic i emocional.

Yes Sir, I Can Boogie – La cançó de l’anunci

L’anunci està acompanyat per la cançó “Yes Sir, I Can Boogie” del duet Baccara, versionada per la cantant britànica Debbie. La música dels anys setanta afegeix un toc nostàlgic que complementa perfectament les imatges durant tot l’espot. La versió de Debbie, genial.

Enhorabona a l’equip que ha realitzat aquest anunci! Heu sabut capturar perfectament l’essència de l’estiu, captivant-nos visualment i musicalment. Amb una narrativa emocional, heu aconseguit tocar la fibra dels que estem darrere les pantalles, evocant nostàlgia, amor i records. És un treball magnífic que ens transporta a aquells moments estiuencs inoblidables. Una Estrella!

Spot Estiu ’78 de Estrella Damm

PD. Durant molts anys, quan la meva filla veia un camió d’Estrella Damm, sempre ens deia amb molta alegria: “El camió de l’avi”. 🥰 No tenia cap vinculació laboral.. és la cervesa que beu.

Gent d’Estrella Damm, si ens voleu enviar algunes estrelles, ho celebrarem amb molt de gust! 😋 Bon estiu!