Meteo curiositats

50 secrets per entendre el temps

50 secrets per entendre el temps. 

Estirada al terra de la terrassa m’he trobat avui la meva filla de 3 anys! Bruna què fas? Mirant els núvols. Ahhh molt bé! M’ha dit ella ben contenta… i m’he estirat al seu costat! 

Aquest llibre ens ve com la pluja d’agost als horts! 😛

Segur que moltes vegades has mirat al cel i has pensat que el temps està boig… Però no! La realitat és que cada fenomen meteorològic té una explicació científica, curiosa i divertida.

Com es forma l’arc de Sant Martí? De què estan fets els núvols? Com podem saber si plourà? Per què els trons fan tant de soroll? És veritat que els llamps cremen? Pot ploure granotes? 

Aquestes són algune de les 50 preguntes i secrets que el famós meteoròleg Tomàs Molina,  ens explica en el seu llibre MeteoCuriositats, 50 secrets per entendre el temps.

Converteix-te en un meteoròleg expert amb el Tomàs Molina!

El llibre és molt fàcil de llegir, enganxa i va acompanyat d’il·lustracions molt ben trobades i divertides. Dibuixades per en Roger Simó. 

Un llibre perfecte per a què els més petits es converteixin en meteoròlegs experts. Un llibre molt familiar, que segur us desperta la cuca de la curiositat i el voler saber més.  Reviureu moltes curiositat i secrets sobre el temps que segur tenieu en l’oblit.  

A casa, aquest tipus de llibres els expliquem en forma de conte, 3 o 4 pàgines  alhora i si la petita escull el llibre. Però al final acabarà a la lleixa dels llibres de consulta. 

L’anècdota:

A casa l’interès pel llibre va ser immediat!  La meva dona obre el llibre, primera curiositat  del llibre: De què està feta la boira? La Bruna posa els Ulls com taronges… 

De què està feta la boira? La nostra Boira? No carinyo… La boira del cel!  A vale! Va riure i va continuar escoltant, però segur… que pensant amb la seva Boira. 😂

La Boira és el gossa de casa! 

50 secrets per entendre el temps tomas molina

Qui és en Tomàs Molina? 

A Catalunya qui no coneix en Tomàs Molina? 

Tomàs Molina és meteoròleg. L’home del temps per excel·lència de la televisió catalana des de fa més de trenta anys.

Periodista llicenciat en física, és cap de meteorologia de la Televisió de Catalunya i professor de Pronòstic Meteorològic a la Universitat de Barcelona. És la persona de referència per saber quin temps farà.