Trolls 3: Tots junts

Trolls 3: Tots junts

Quan les llums s’apaguen i la pantalla s’omple de colors vius, sabem que l’aventura acaba de començar. “Trolls 3” ens porta de nou a un món on la música, l’amistat i les rialles regnen. Aquesta vegada, però, hi ha una nota més dolça en l’aire, ja que Poppy i Branch, el nostre duet favorit, són oficialment una parella. Això sí, com en tota història d’aventures que es preï, la tranquil·litat no durarà gaire.

La nova entrega de “Trolls” ens revela un gir inesperat: Branch no és només el nostre ermità troll favorit, sinó que també és un exmembre de la boyband mítica, BroZone, juntament amb els seus quatre germans. Després d’anys sense saber-ne res, la vida de Branch es capgira quan un dels seus germans, Floyd, és raptat per una parella de dolents amb ambicions musicals, Velvet i Veneer.

Aquest incident desencadena un viatge emocionant i emocional, ple de música, llums i, per descomptat, molta purpurina.

Poppy i Branch es llancen a la carretera per reunir els germans dispersos de Branch i salvar Floyd, portant els espectadors a través d’una odissea de cançons que enganxen molt, rescats arriscats i, com no, moments d’amistat veritable.

A diferència de les seves predecesores, “Trolls 3” posa una major èmfasi en l’aventura i l’excitació. Tot i que no descuida les seves arrels, oferint ensenyaments vitals subtils com “està bé equivocar-se”, la pel·lícula es deleix en la seva celebració de l’excessiu i l’imprevisible. Els directors juguen amb aquesta llibertat, introduint seqüències quasi abstractes amb diferents estils d’animació i humor que potser ressonarà més en els adults, especialment quan es burla amorosament de les ‘boy bands’.

Però, en el seu cor, “Trolls 3” és una explosió de festa infantil: un espectacle brillant, estrident i absolutament fascinant que no perd mai de vista els seus personatges ni l’essència de la seva missió. És una invitació a riure, a cantar i, sobretot, a recordar que, independentment dels desafiaments que enfrontem, sempre és millor afrontar-los amb amics fidels al nostre costat i una cançó al cor.

Sinopsis de Trolls 3

La Poppy descobreix que temps enrere en Branch i els seus germans formaven part del grup musical BroZone. Fa temps que es van separar i des d’aleshores no s’han vist. Però ara un dels germans ha estat segrestat per unes malèfiques estrelles del pop i en Branch i la Poppy s’embarcaran en un viatge emocionant per reunir novament la família i rescatar-lo.

Tràiler Trolls 3