Wish: el poder dels desitjos

wish el poder dels desitjos

Disney torna amb una pel·lícula que segur ens agradarà molt.

I en català! 🥰

La màgia dels somnis en “Wish: El poder dels desitjos”

En un món on els somnis i la fantasia s’entrellacen, emergeix una pel·lícula que no és només un homenatge, sinó una exploració del que significa somiar. “Wish: El Poder dels Desitjos“, una creació de Disney per a celebrar el seu centenari, ens porta a un univers on els desitjos són l’eix central de la vida.

Aquest film, dirigit per Chris Buck i Fawn Veerasunthorn, amb el guió de Jennifer Lee, és un viatge cap a l’illa de Rosas, un paradís mediterrani on cada habitant té l’oportunitat de fer realitat el seu desig més gran. Aquí coneixem a Asha, una noia de 17 anys, lluny de ser princesa, però amb un cor ple d’amor per la seva família i comunitat.

La pel·lícula equilibra la tradició i la innovació, fusionant l’animació clàssica en 2D amb la tecnologia 3D més moderna, creant un espectacle visual únic. A més, els personatges secundaris, encara que carregats de bones intencions, podrien haver tingut més carisma, reflectint així diferents èpoques de la història de Disney.

El personatge d’Estrella, un ésser celestial que acompanya a Asha, brilla sense necessitat de paraules, demostrant que la simplicitat pot ser molt poderosa. Magnífico, per altra banda, ens recorda els clàssics villains de Disney, aportant un toc de nostàlgia.

“Wish” és més que una pel·lícula; és una celebració de 100 anys de màgia Disney. Encara que potser no sigui la millor obra de l’estudi, s’ha guanyat un lloc en la història gràcies a la seva capacitat d’harmonitzar les idees fundacionals de Disney amb un homenatge ben concebut.

Aquest film ens recorda que, malgrat els canvis i evolucions, el cor de Disney sempre serà el poder dels somnis i la màgia de creure en ells. “Wish: El Poder dels Desitjos” ens convida a tots a somiar i a recordar que, a vegades, els desitjos més profunds poden fer-se realitat.

Tràiler de Wish