Els Atrapasomnis celebren 10 anys d’èxits i aventures musicals

10 anys atrapasomnis

Famílies, no us perdeu el gran concert familiar del 10è aniversari d’Els Atrapasomnis aquest dissabte 22 d’abril a la Cellera!

Una dècada de música i espectacles per a tota la família

Nascuts el 2013 amb l’espectacle “L’aventura de somiar”, Els Atrapasomnis han crescut i evolucionat al llarg dels anys. Amb els espectacles com “Amunt, amunt quina festa” i “L’hora dels somnis“, la companyia ha encisat a famílies amb les seves cançons i personatges únics com La Marieta Discoteca i en Rock el Cargol.

Aquest any porten “El Planeta Violeta“, el NOU àlbum del grup, és un treball que es desenvolupa tant a les escoles com en espectacles al carrer i teatres. Aquest espectacle enriquit inclou nous personatges que se sumen a la família, com ara en Bob el Pop, per acompanyar-nos en aquesta aventura.

Creixement i evolució: de duet a banda

Els Atrapasomnis, va començar la seva aventura l’any 2013 amb l’espectacle “L’aventura de somiar”, presentat com a duet. Entre 2015 i 2016, la companyia va afegir dos nous espectacles al seu repertori: “Amunt, amunt quina festa” i “L’hora dels somnis”, que coincideix amb la publicació del seu primer disc.

Després de l’èxit del seu primer llibre-disc, la companyia va publicar el seu segon treball, “Anem Amunt!!!”, un disc amb un missatge de cooperació i ajuda. Aquest nou treball va ser acompanyat d’un espectacle de gran format amb 7 músics i una gran escenografia.

10 anys celebrats amb “El Planeta Violeta”

Per commemorar el seu 10è aniversari, Els Atrapasomnis presenten el seu espectacle més gran i amb més repercussió social i pedagògica, “El Planeta Violeta”. Aquest quart disc del grup es treballa a les escoles, amb espectacles de carrer i teatres, i pretén fer una reflexió social sobre els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS).

Personatges inoblidables que han acompanyat Els Atrapasomnis

Al llarg d’aquests anys, personatges com en Rock el Cargol, la Serp Siseta, la Marieta Discoteca, la Foca Filomena, el Lloro Tomàs i el Tauró han fet les delícies del públic familiar, convertint-se en protagonistes de les cançons i aventures d’Els Atrapasomnis.

Aquest dissabte podreu conèixer un dels nous personatges que se sumen a la família, en Bob el Pop.

No us perdeu aquesta gran celebració d’Els Atrapasomnis a la Cellera el 22 d’abril! És una oportunitat única per gaudir d’un espectacle familiar ple de música, personatges i diversió.

[+] web atrapasomnis