L’osset Boom

osset boom

La màgia del cinema ens porta històries que ens captiven, ens fan riure i ens transporten a mons inimaginables. Aquesta setmana, Girona es prepara per rebre una d’aquestes històries amb la projecció de la pel·lícula “Osset Boom” al Cinema Truffaut.

La trama ens submergeix en una aventura plena de misteri i humor. Tot comença quan una preuada relíquia és robada mentre està sent transportada a un client. Per circumstàncies inesperades, aquesta relíquia acaba dins d’un os de peluix en una botiga de joguines. Però aquest no és un os qualsevol, sinó l’Osset Boom, que es convertirà en el centre d’una persecució frenètica.

El protagonista, un lladre professional amb un currículum ple d’èxits, veu en aquesta relíquia l’oportunitat d’una gran botinada. Amb astúcia, aconsegueix ser contractat a la botiga de joguines amb l’esperança de recuperar la relíquia. No obstant això, el que no s’espera és l’obstacle més gran de la seva carrera: les joguines de la botiga prenen vida, convertint la seva missió en una odissea plena d’entrebancs i situacions còmiques.

Per a tots aquells que vulguin submergir-se en aquesta aventura cinematogràfica, “Osset Boom” es projectarà al Cinema Truffaut de Girona el 30 de setembre i l’1 d’octubre. Una oportunitat única per gaudir d’una història que combina acció, humor i una mica de màgia.

No us perdeu aquesta cita amb el cinema i les joguines vives al cor de Girona. Marqueu les dates al vostre calendari i prepareu-vos per riure i emocionar-vos amb “Osset Boom”.

Tràiler de L’Osset Boom