Mulán, la Pel·licúla

mulan

Imagino que molts recordeu la pel·lícula Mulan de Disney. Aquella noia que parlava amb un drac anomenat Mushu i tenia un grill de la sort. Avui s’estrena a tot el món ‘Mulan’, una de les pel·lícules més esperades de l’estiu, però ho ha fet directament a la plataforma Disney +, pagant 21,99€.

Què opineu d’aquesta estrategia? pagar una plataforma i comprar estrenes online, sense passar pel cinema. Què preferiu pagar aquests 22€ o anar tota la familia al cinema?

Si no teniu pressa i esteu subscrits a Disney +, la inclouran al catàleg el pròxim 4 de desembre.

Mulàn

Narra la història de Mulán, una intrèpida jove ho arrisca tot per amor a la seva família i al seu país fins a esdevenir una de les majors guerreres de la història de la Xina.

Quan l’emperador de la Xina decreta que un home de cada família ha de servir en l’Exèrcit Imperial per defensar el país dels invasors de nord, Hua Mulán, la filla gran d’un condecorat guerrer, decideix ocupar el lloc del seu pare malalt. Fent-se passar per un home, Hua juny, s’enfronta a constants desafiaments i haurà d’aprendre a canalitzar la seva força interior i a acceptar la seva veritable potencial. Un viatge èpic que la convertirà en una reconeguda guerrera i li permetrà guanyar-se el respecte d’una nació agraïda … i d’un pare orgullós. Remake de el clàssic de Disney.

El Tràiler de Mulán