3 botigues de Girona on encarregar les millors joguines i jocs aquest Nadal

3 botigues de Girona on encarregar les millors joguines i jocs aquest Nadal

Les 3 millors botigues on Ses Majestats Els Reis Mags de l’Orient, Pare Noel i el tió van a buscar les joguines per regalar

Falten pocs dies per fer cagar el tió i per que arribi el Pare Noel a moltes cases de Girona. Pels Reis encara tenim algunes setmanetes, però no ens adormirem, que el temps passa volant.

A Girona tenim grans botigues de joguines, que de ben segur distribueixen a Ses Majestats els Reis Mags de l’Orient, Pare Noel i als Tions. Botigues físiques i online amb seu a Girona.

Botigues molt bones.

Si estàs buscant les millors joguines i jocs per als nens i nenes, has vingut al lloc correcte. Us ensenyem les millors botigues de Girona per encarregar les millors joguines i jocs. Descobreix-les:

Sabem que les botigues especialitzades són el millor lloc per comprar joguines, jocs de taula i jocs específics, ja que ofereixen una gran varietat en termes de qualitat, preu i disseny. Sempre amb un bon assessorament, i amb una gran selecció de jocs educatius i jocs d’aprenentatge.

Per totes les edats.

Els millors regals.

Les 3 Millors Botigues de Joguines i Jocs de Girona

Vía Lúdica

Via lúdica

Possiblement una de les millors botigues de Jocs de Taula modern de tota la Província. Assessorament 100% personalitzat. Disposen de centenars de jocs de Taula, ideals per gaudir en familia, entre germans o amb amics.

No pot faltar un joc de Taula a la teva carta.

A la botiga online podràs seleccionar els millors jocs de taula per edat, per número de jugadors i pel temps de les partides. M’ha semblat genial. Molt Fàcil.

Botiga Física:  C/ Riu Güell 54 17005 Girona.

Botiga Online: vialudica.com

Telèfon972 982 540WhatApp

E-mail: info@vialudica.com

Joguines somnis

Descobriu una botiga de joguines màgica! Ple de somnis.

Heu somiat en alguna ocasió amb Joguines?

Somiar amb joguines pot representar diverses coses. Pot representar la infància o un desig de retrocedir en el temps per reviure la innocència infantil. L’alegria i la diversió que es senten quan es juga. Simbolitza la recerca d’una manera d’escapar de les responsabilitats i la rutina de la vida diària. Ser creatiu i explorar noves habilitats.

Tot això ho descobriràs amb Joguines Somnis. Botigues ben decorades i amb aparadors amb molt de goig, on tenen una amplia selecció de joguines per gaudir durant molt de temps. Disposen de jocs clàssics i també els més moderns. Tenen de TOT.

No dubteu i visiteu-los.

A la Botiga online et serà ben senzill comprar o inspirar-te per saber que regalar/demanar. Ho tenen ben classificats per edat: de 0 mesos fins adults. Podràs seleccionar si vols joguines de sempre, joc simbòlic, creatius, puzles, aire lliure, electrònica…

Botiga Física: carrer Ferran Soldevila 4, al costat de l’estació de tren de Girona. També tenen Botigues a Olot i Palamós, i la resta de Catalunya. Botigues Somnis.

Botiga Online: joguinessomnis.cat

Telèfon972 21 05 83

E-mail: girona@joguinessomnis.cat

A joc lent

La Primera vegada que vaig llegir el nom d’aquesta botiga, em va semblar GENIAL. Només entrar en la seva Botiga Online trobes aquesta frase:

A joc lent, de mica en mica anem creixent.

Que millor cosa que jugar i anar avançant pas a pas, creixent cm a cm… El procés és lent, però amb el temps i un bon joc s’aconsegueix tot.

A joc lent, tenen un BON CATALEG de joguines. Seleccionades a “joc lent” amb amor i atenció. Joguines que afavoreixen el desenvolupament natural dels nens i de les nenes, el seu aprenentatge, imaginació i la seva creativitat.

Un consum conscient de joguines amb materials naturals sostenibles, ecològics, respectuosos amb el medi ambient i amb valor afegit.

Des d’ A Joc Lent tenen en compte que tots els fabricants siguin el màxim de sostenibles, i que les condicions de fabricació siguin dignes envers als seus treballadors.

No és genial? Podeu saber més en l’apartat “nosaltres” de la seva web, a joc Lent.

Dins de la seva botiga online podreu trobar una selecció de joguines i jocs classificats per edats i també per àrea educativa: Joc cooperatiu, joc lliure, joc simbòlic, jocs de taula, joguines de fusta, llenguatge, Lògica, Memòria, Musical, Robòtica…

Una Botiga online amb l’opció d’un punt de recollida a Celrà.

Ens encanta.

Botiga Online: ajoclent.com

Telèfon: 972 968 351WhatsApp

E-Mail: hola@ajoclent.com