Fira del Pa i de la Xocolata de Sant Gregori
-
Date
20 de novembre de 2022
-
Time
09:00 - 20:00
15a Fira del Pa i de la Xocolata
Xocolata
Negre, amb llet, blanca… boníssima.
i amb pa molt millor!
A Sant Gregori ho saben, per això el dia 20 de novembre celebren la seva 15a Fira del Pa i de la Xocolata.
Un esdeveniment singular centrat en els productes del pa i la xocolata, amb tallers, concursos, degustacions, exposicions, jocs i d’altres activitats durant tot el dia.
El programa de la fira ofereix una variada oferta d’activitats lúdiques. Trobareu: mostra i venda de productes derivats de la farina i la xocolata, mostra d’artesans i productes de la terra, a més de tallers infantils, manualitats, maridatges de xocolata, i aula de cuina.
Programa de la Fira Fira del Pa i de la Xocolata
De 10 h. a 19.30 h.
Hi haurà parades de pa, xocolata, dolços i productes d’artesania. També expositors d’entitats del municipi i dels botiguers de l’Associació de Comerciants i Empresaris
Sant Gregori-Vall de Llémena (plaça Rafael Masó).
A les 10.30 h.
Xocolatada popular fins escurar l’olla. A càrrec de Rosa Pujadas, Chocolates Torras i Bellsolà (exterior, punt blau)
De 10.30 h. a 13.30 h.
Tallers infantils – espai petit xef (pavelló municipal)
Decorem galetes. A càrrec de Mari Carmen Cepas. Col·labora Valvi Supermercats
Pintem davantals. A càrrec de Tic Tac
Fem pa. A càrrec de l’Espai Jove Cal Bolet i l’Associació de Celíacs de Catalunya
Decorem amb xocolata. A càrrec de M de xocolata
Jocs dolços. A càrrec d’Eva Arroyo
Un conte i un taller de xocolata. A càrrec de l’associació La Minúscula
Pulseres dolces. A càrrec de Maria Casademont
Clauers de xocolata. A càrrec de Quiralia
D’11 h. a 13 h.
Decorem piruletes. A càrrec de Miquel Brugués, fill del mestre xocolater Costabella. Col·labora l’Associació de Celíacs de Catalunya i Postres Dispuig i Xocolates Valor
De 10.30 h. a 14 h.
Farcell de jocs tradicionals i gegants. A càrrec de Cia. Brotguai i Fefe i Companyia (punt verd)
A les 11.45
Maridatges de rons i xocolata. A càrrec de Wine Palace – Conrad Johera (interior pavelló municipal)
A les 12 h.
Concurs de coques i dolços. Organitza Casal Sant Grau (pavelló municipal)
A les 12 h.
Show cooking. Per nadal postres amb xocolata. A càrrec de Núria Lladó. (interior pavelló municipal)
A les 16 h.
Entrega de premis del concurs de coques i dolços (pavelló municipal)
A les 16 h.
Degustació de xocolates gourmet i descoberta de la quarta xocolata. A càrrec de Chocomaster Academy (interior pavelló municipal)
De 16h a 18.30h.
Tallers infantils – espai petit xef. Interior del pavelló
Pintem la bossa del pa. A càrrec de Tic Tac
Decorem amb xocolata. A càrrec de M de xocolata
Jocs dolços. A càrrec d’Eva Arroyo
Un conte i un taller de xocolata. A càrrec de l’associació La Minúscula
Fruita i xocolata. A càrrec de Maria Casademont
Pals de pa amb xocolata. A càrrec de Quiralia
Espelmatòria amb pasta de farina i sal. A càrrec de Cia.Brotguai
De 16 h. a 18 h.
Decorem piruletes. A càrrec de Miquel Brugués, fill del mestre xocolater Costabella. Col·labora l’Associació de Celíacs de Catalunya i Postres Dispuig i Xocolates Valor
De 16 h. a 19 h.
Farcell de jocs tradicionals i gegants. A càrrec de Fefe i Companyia (punt verd)
A les 17 h.
Xocolatada popular fins escurar l’olla. A càrrec dels Cuiners de Sant Gregori, Bellsolà i Chocolates Torras (exterior, punt blau)
A les 17 h.
Show cooking amb Eva Rebull de la Fleca Rebull d’Olot. Altres farines a la cuina: fem pa, canapé, magdalenes i cookies sense gluten. Amb el suport de l’Associació de Celíacs de Catalunya (interior pavelló municipal)
A les 19.30 h.
Tancament de la fira