Publicitat On Anem Avui Girona

Promociona el teu Esdeveniment a On Anem Avui.

On Anem Avui és la plataforma on trobaràs esdeveniments i activitats per fer a la província de Girona  i a tot Catalunya. On Cada setmana DESTAQUEM alguns en un Resum de Cap de Setmana, i enviem directament a més de 2500 families per Whatsapp.  Si vols que el teu esdeveniment surti a la nostra agenda, tenim diverses opcions per a tu. Tria la que millor s’adapti a les teves necessitats i comença a arribar a més gent avui mateix!

Nosaltres

Fa molts anys que em dedico a promoionar esdeveniments i negocis locals per Girona, i he vist de tot. He treballat amb petites obres de teatre, festes locals i grans esdeveniments. He après que, sense importar la mida, tots els esdeveniments tenen una cosa en comú: algú o alguns ha posat el cor i l’ànima per fer-los possibles. Organitzar un esdeveniment requereix molt de temps, dedicació i sovint una inversió significativa de diners.

Però, quantes vegades he vist esdeveniments meravellosos que han passat desapercebuts? Molt sovint!

Molts organitzadors dediquen mesos planificant fins al més mínim detall, contractant proveïdors, tècnics, permisos i assegurant-se que tot estigui a punt per al gran dia. No obstant, en l’emoció i l’estrès de l’organització, sovint s’obliden d’un aspecte clau: la promoció.

És curiós, però és aixì. Ho veig molt sovint.

La Solució: On Anem Avui

Aquí és on entra en joc On Anem Avui? L’Agenda de Girona. Volem assegurar-nos que cap esdeveniment, gran o petit, passi desapercebut. Amb OnAnemAvui no només et permet publicar el teu esdeveniment, sinó que també t’ajuda a arribar a les persones que estaran més interessades en assistir-hi. Tenim milers de families que ens llegeixen cada setmana des de el seu WhatsApp i via internet.

Tenim diverses opcions per a tu, des de la publicació gratuïta fins a paquets de promoció completa. Tria la que millor s’adapti a les teves necessitats i fes que el teu esdeveniment brilli com es mereix!

Si tens dubtes, ens ho dius per mail o whatsapp

Opcions de publicació d’esdeveniments, llocs, visites guiades, museus, formacions…

Publicitat a l’Agenda de la Província de Girona

Vull Sortir a l'agenda.

Som conscients dels esforços, temps i costos que comporta crear un esdeveniment, ja sigui públic o privat. Cada setmana es fan desenes d’esdeveniments per tota la província de Girona, però molts tenen un punt en comú: no fan una bona difusió i no arriben a tota la gent que podrien.

Per què és important la difusió? La cultura mou les persones. No ens importa agafar el cotxe i passar un dia inolvidable descobrint noves activitats. I Girona té un avantatge únic: ho tenim tot a un cop de pedra, tot a tocar.

A l’Agenda de Girona, On Anem Avui, volem ajudar-te a fer que el teu esdeveniment arribi al màxim nombre de persones. Amb les nostres opcions de promoció, podràs assegurar-te que la teva activitat no passi desapercebuda i que arribi a la gent que realment la valora.

Tria la teva opció de promoció i comença avui mateix a connectar amb milers de persones!

Vull Sortir!

Gratuït

Publica el teu esdeveniment de manera gratuïta! Condició: L'esdeveniment ha de ser gratuït.

Ei! Sóc Aquí!

10€ esdeveniment

Si tu guanyes diners, nosaltres també. WIN-WIN 😜
Preu: 10€ per esdeveniment.
Beneficis: Publicació durant el temps que duri l'esdeveniment i en el temps previ necessari. Visible per a les nostres 10,000 visites setmanals.

Ei! sóc Aquí + Promoció

37€ esdeveniment

Ideal per promocionar el teu esdeveniment, sigui gratuït o de pagament.
Beneficis: Surts a Destacats, et recomanem i ensenyem en els Resums setmanals de cap de setmana. Arribaràs a les 10,000 persones que ens llegeixen cada setmana i que reben els resums directament al seu WhatsApp.

Ei! sóc Aquí + Promoció Plus

100€ esdeveniment

Inclou tots els avantatges de l'opció de 37€. A més, el teu esdeveniment serà destacat en format text i enllaç a l'esdeveniment en la introducció del nostre resum, dins d'alguna història, ¿Què fer aquest cap de setmana?, assegurant una visibilitat superior i capturant l'atenció de milers de lectors des del primer moment. Es pot escollir setmana, si hi ha disponibilitat.

Promoció de Negocis i llocs de Girona

Vull promocionar el meu NEGOCI

Volem ajudar a promocionar el teu Negoci.  Oci, Restauració, botigues… llocs per anar.

La teva visibilitat augmentarà de forma exponencial, ja que tindràs un apartat enllaçat a la pàgina principal d’on anem avui només per a tu,  podràs presentar les teves novetats…sortiràs en el directori on anem.

A més tindràs contacte directe amb possibles clients des dels teus correus, telèfons, whatsapp…  en una pàgina on cada dia entren i s’apunten nous usuaris i que s’està convertint en una referència en la provincia de Girona.

Ah i si també treballes el posicionament SEO de la teva web, tindràs un enllaç dels que li encanten a Google (i a nosaltres) perquè parlem d’un backlink follow que transmet autoritat i trànsit.

Hola! Sóc...

10€ mes 100€ any

Hola! es el que farem amb el teu negoci. Et presentarem els nostres clients. BONS, de GIRONA i cada vegada més.
Ho farem amb els 5 sentits.
🧠 ET PROMOCIONEM. El teu negoci i el que fas.
👁 ET VEURAN tindràs el teu apartat a la nostra web i et llistarem pq et vegin.
👅🐽 ET SENTIRAN. D'Oïda, Olfacte i de sentiment! 😊.
Agradaràs. Segur que repetirán I ho faran saber.

Afegir

Mireu Quina SUPERHEROÏNA!

21€ mes 210€ anual

Li posarem capa al teu negoci.
Ho farem amb els 5 sentits + SUPERPODERS
Crearem Contingut per la nostra web. Parlarem dels vostres superpoders. Cada negoci és únic i el treballem de diferent manera. Sempre com si fos nostre! I sempre amb la idea de promocionar-vos.
Si teniu esdeveniment els publicarem a l'agenda, les NOVETATS també.
El millor aparador de GIRONA.

Afegir

Girona… la ciutat perduda d'Atlantis està sota l'estany de Banyoles!

100€ mes 900€ any

Crearem un mite del teu negoci.
Ho farem amb els 5 sentits + SUPERPODERS + PREDICAREM
! 😊.
Tot els sentits i superpoders + banners en la web i en cada resum setmanal de cap de setmana I especials. Seràs un PATROCINADOR MOLT ESPECIAL.

Afegir

Promoció de Productes de Girona

Vull promocionar el meu PRODUCTE made in Girona

Volem fer visible i destacables els productes de Girona. Et volem ajudar a promocionar el teu PRODUCTE/s.  Tot val. Només ha de ser made in Girona.

La teva visibilitat augmentarà de forma exponencial, ja que tindràs un apartat enllaçat a la pàgina principal d’on anem avui només pel teu producte.

Sortiràs al directori “Made in Girona”.

A més tindràs contacte directe amb possibles clients des dels teus correus, telèfons, whatsapp…  en una pàgina on cada dia entren i s’apunten nous usuaris i que s’està convertint en una referència en la provincia de Girona.

Som de Girona i ens agrada Girona.

Ah i si també treballes el posicionament SEO de la teva web, tindràs un enllaç dels que li encanten a Google (i a nosaltres) perquè parlem d’un backlink follow que transmet autoritat i trànsit.

Hola! sóc el producte X

60€ Pagament únic i per sempre.

Et presentarem als nostres clients. BONS, de GIRONA i cada vegada més.
💻 Farem un article/ressenya del producte.
☎ Afegirem totes les dades de contacte.
❤T'afegirem a l'apartat ``made in Girona``
Agradaràs. Guanyaràs visibilitat i Segur que tens retorn.

Afegir

Hola Producte + Porta Màgica

100€ Pagament únic + recomanació

Et presentarem als nostres clients. BONS, de GIRONA i cada vegada més.
💻 Farem un article/ressenya del producte.
☎ Afegirem totes les dades de contacte.
❤T'afegirem a l'apartat ``made in Girona``
🚀 T'enviarem a la LLuna. La Porta Màgica et deixarà sobre el taulell de l'aparador central. Et recomanarem en un dels RESUMS setmanals.
Agradaràs. Guanyaràs visibilitat i Segur que tens retorn. Molta VISIBILITAT

Afegir

L’ordre dels factors no altera el producte! Podeu fer el pagament i després enviar la informació, o a la inversa.

Un cop compris algun dels nostres packs, ens hauràs d’enviar la informació del teu esdeveniment per WhatsApp, via formulari o correu electrònic. Si vas curt de temps o simplement no tens ganes de fer-ho, només has de donar-nos unes quantes dades bàsiques i nosaltres ens encarreguem de la resta. 😜

En pocs dies, el teu esdeveniment estarà actiu. T’avisarem quan estigui llest i veuràs com guanyes MOLT més visibilitat!

Sobre el Nostre Públic

La major part de la nostra audiència és de Girona, amb un 80% provinents de tota la província. Són famílies i persones que valoren i comparteixen bones experiències. El boca-orella és una eina poderosa, i nosaltres ho sabem bé!

També comptem amb un públic fidel de Lleida, Barcelona i la Catalunya Nord, famílies que sempre està a la recerca de noves activitats i esdeveniments emocionants.

Unir-te a On Anem Avui significa arribar a una comunitat activa i entusiasta que adora descobrir i participar en nous esdeveniments. No et perdis l’oportunitat de connectar amb ells!

Si necessites més informació no dubtis enviar-me un mail o un whatsApp. També em pots trucar.