10è Rally Lloret de Mar

10è Rally Lloret de Mar

This event has ended

Atenció, tots els amants del motor! La ciutat de Lloret de Mar es converteix en la Capital del Motor i de la Costa Brava per acollir un dels millors ral·lis de l’Estat Espanyol: el 10è Rally Lloret de Mar!

Aquest any, el rally promet ser una mica més emocionant que mai, amb algunes sorpreses incòlumes que faran vibrar els motors de les teves orelles. Amb un recorregut desafiant a través dels carrers i carreteres de la Costa Brava, els conductors s’enfrontaran a una prova de les seves habilitats i podrán demostrar al món que són els reis del volant.

Però no us penseu que només és sobre la competició. El 10è Rally Lloret de Mar també és una gran oportunitat per a la gent de gaudir de l’ambient dels rally’s.

Si ets un amant del motor i busques una experiència única, no et perdis el 10è Rally Lloret de Mar! Aquest és un esdeveniment que no es pot perdre per a qualsevol amant del motor o aventurer. Així que, engrana la segona i posa la marxa enrere cap a Lloret de Mar per gaudir d’aquesta emocionant aventura.