4ªFira gegantera de les comarques gironines

Fira Gegantera

This event has ended

El proper 11 de març de 2023, Riudarenes es vestirà de festa per acollir la 4ª Fira Gegantera de les Comarques Gironines. Des de primera hora del matí, els carrers del poble esdevindran un gran escenari on els gegants i grallers seran els protagonistes indiscutibles.

Els actes de la fira començaran a les 10 del matí i s’allargaran fins a les 19 de la tarda, amb una gran varietat d’activitats i espectacles per a tots els gustos. Els visitants podran gaudir de diferents exhibicions de gegants, cercaviles, balls populars i moltes altres activitats relacionades amb la cultura popular catalana.

La Colla de Gegants i Grallers “Els Segadors” de Riudarenes ha estat l’encarregada de l’organització de la fira, amb el suport de l’Ajuntament de Riudarenes, la Colla Gegantera de Can Fornaca i altres entitats vinculades al món de la tradició i cultura catalana.

Per posar el colofó final a la festa, la fira es tancarà amb un petit correfoc a càrrec de la Colla de Diables de Viladrau “La Diabòlica Castanyera”. Serà un moment màgic i emocionant per a tots els assistents, que viuran una experiència única i inoblidable.

Si voleu endinsar-vos en la cultura popular catalana i viure una jornada plena de música, dansa i tradició, no podeu perdre-us la 4ª Fira Gegantera de les Comarques Gironines a Riudarenes. Us esperem!