56 Festa Nacional de la Llana i Casament a Pagès a Ripoll

56e.-Festa-Nacional-de-la-Llana-i-Casament-a-Pages.-Ripoll

This event has ended

Ripoll celebra la 56a edició de la Festa de la Llana i Casament a Pagès

Amb l’arribada de la primavera, Ripoll es vesteix de festa per donar la benvinguda a la seva 56a edició de la Festa de la Llana i Casament a Pagès. Una oportunitat única per reviure costums ancestrals i submergir-se en la tradició catalana.

Durant l’esdeveniment, es fa una exhibició de la tosa dels xais, un art antic que ha passat de generació en generació. La celebració no estaria completa sense el famós Casament a Pagès, un element distintiu de la festa. Amb un toc de veracitat, l’enllaç sol ser real i, de vegades, inclou destacades personalitats del país que actuen com a padrins.

Un dels grans atractius de la festa és la mostra folklòrica. El públic pot gaudir d’una sèrie de performances que exhibeixen la rica història i cultura de la regió. Des de danses populars fins a música en viu, hi ha activitats per a tots els gustos.

Complementant l’ambient de la festa, es realitza un mercat de productes artesanals que ofereix una gran varietat de productes únics. A més, la trobada de brocanters i antiquaris proporciona una oportunitat per a tots aquells amants de les peces d’art antigues i úniques.

La Festa de la Llana i Casament a Pagès de Ripoll és, sens dubte, una experiència inoblidable. Un esdeveniment que ens recorda la bellesa de les nostres arrels, de la importància de preservar la nostra història i de continuar celebrant les nostres tradicions. No us ho perdeu!

Programa de la Festa de la Llana i Casament a Pagès