Explica’m, la fira del conte i altres històries, torna a Sant Feliu de Guíxols

explica'm

This event has ended

8a Fira del Conte de Sant Feliu de Guíxols

ant Feliu de Guíxols acull un any més Explica’m, la Fira del Conte i altres històries, que durant un cap de setmana farà de la ciutat un lloc màgic ple d’històries per a nens, joves i adults.

Del 9 al 11 de juny, el centre de Sant Feliu es transformarà en un gran escenari on es desplegaran prop de 70 parades de llibres i il·lustradors, així com productes relacionats amb el món del conte. Però aquesta fira és molt més que llibres: també oferirà espectacles d’alta qualitat artística, activitats tematitzades per a tota la família i fins i tot menús especials als restaurants de la ciutat.

El programa de Explica’m està ple d’activitats que faran les delícies de petits i grans. El divendres 9 de juny, es donarà el tret de sortida amb una actuació de teatre a càrrec de la companyia Anna Confetti, en el Passeig Rius i Calvet – Plaça del Mercat.

El dissabte 10 de juny, la jornada començarà amb l’obertura de la Fira del Conte a la Placeta Sant Joan i la Rambla, seguit d’un seguit de contacontes, teatre i espectacles itinerants. Els contacontes abordaran diferents temàtiques i estaran a càrrec d’associacions locals i voluntaris del Club de Lectura. Hi haurà activitats per a tots els públics, amb propostes com “El Ratolí Pérez”, “La Valentina i el fotògraf Ricard Mur” o “El Mag Merlí”. També hi haurà espectacles en anglès, com “Under the sea” i “Far West”, a càrrec de Kids & Us. La jornada culminarà amb “Contes i altres històries de nit”, una sessió de contes per a adults a càrrec d’Assumpta Mercader i Maria Carretero.

Finalment, el diumenge 11 de juny, hi haurà diversos tallers per a infants en la plaça del Puig, un espectacle de teatre “Wet Floor”, a càrrec de Cris Clown, i acabarà amb el contacontes “Guillem Tell”.

Explica’m és una oportunitat única per gaudir d’un cap de setmana ple de màgia, fantasia i creativitat en un entorn únic com és Sant Feliu de Guíxols. No us ho perdeu!

Programació de Explica’m

explicam-fira-del-conte-i-altres-histories-a-sant-feliu-de-guixols

[+] pdf

Divendres 9 de juny

  • A la fresca. A les 20.30h al Pg. Rius i Calvet – Plaça del Mercat. Teatre. A càrrec de la cia. Anna Confetti

Dissabte 10 de juny

  • Fira del Conte. De 17 a 22h a la Placeta Sant Joan i La Rambla.
  • Contacontes: Conte adaptat, conte contat: El pastís és tan amunt (conte amb pictogrames i bimodal). A les 10.30h al pati de l’Antic Hospital. A càrrec de l’Associació Viu l’Autisme. Activitat per a tots els públics.
  • Contacontes: El Ratolí Pérez. A les 11h al c/ Sant Antoni. A càrrec dels voluntaris del Club de Lectura. Activitat per a tots els públics.
  • Teatre: Experiència quàntica. A les 11.30h a la placeta Sant Joan. A càrrec de la cia. Anna Roca. Activitat per a tots els públics.
  • Contacontes: La Valentina i el fotògraf Ricard Mur. A les 12h a l’Àntic Hospital. A càrrec d’Assumpta Mercader, en col·laboració amb l’Arxiu Municipal i el Museu d’Història. Activitat per a tots els públics.
  • Contacontes en anglès: Under the sea. A les 12.30h a la placeta Maragall. A càrrec de Kids & Us. Activitat recomanada a infants entre 3 i 10 anys.
  • Contacontes: Les sabates vermelles. A les 13h al c/ Major. A càrrec dels voluntaris del Club de lectura. Activitat per a tots els públics.
  • Contacontes: El Mag Merlí. A les 16.30h a La Rambla. A càrrec dels voluntaris del Club de lectura. Activitat per a tots els públics.
  • Fira del conte. De 17 a 22h a la placeta Sant Joan i La Rambla.
  •  Contacontes: Tramuntana de contes. A les 17h a la placeta Sant Joan. A càrrec de Tramuntana Editorial i Esquitx Lleure. Activitat per a tots els públics.
  • Contacontes: La Lletera. A les 17.30h al c/ Rutlla. A càrrec dels voluntaris del Club de lectura. Activitat per a tots els públics.
  • Espectacle itinerant: Clicks Ambulance. A les 18h. Inici a la Rambla del Portalet i final a la placeta Sant Joan. A càrrec de la cia. Campi qui pugui. Activitat per a tots els públics.
  • Contacontes: La llebre i la tortuga. A les 18.30h al c/ Sant Joan. A càrrec dels voluntaris del Club de lectura. Activitat per a tots els públics.
  • Contacontes en anglès: Far West. A les 19h a la placeta Maragall. A càrrec de Kids & Us. Activitat recomanada per a infants de 3 a 10 anys.
  • Contacontes: Contes de por (amb visita a la Sala del Terror). A les 19 i a les 19.30h al Museu d’Història de la Joguina (La Rambla). A càrrec del Museu d’Història de la Joguina. Activitat recomanada per a infants a partir de 8 anys.                                  
  • Contacontes: Compte amb el llop! A les 19.30h a la placeta Sant Joan. A càrrec de Projecte literari Cap infant sense conte. Activitat per a tots els públics.                                    
  • Espectacle itinerant: Rum Rum Trasto Karts. A les 20.30h. Inici al Passeig del Mar (davant de l’Ajuntament) – La Rambla – placeta Sant Joan. A càrrec de la cia. Xip Xap. Activitat per a tots els públics.
  • Contes i altres històries de nit. A les 23.30h. Punt de trobada: Cementiri. Contes per a adults: Bruixes i dones fosques. A càrrec d’Assumpta Mercader i Maria Carretero. Activitat recomanada per a majors d’edat.                             

Diumenge 11 de juny

  • Tallers. De 17.30 a 19.30h a la plaça del Puig.

-Fem un tres en ratlla. A càrrec de Racons d’Art. Preu: 4,00 €.

-Pirates Rodamons. A càrrec de Creaciones Crafty. Preu: 5,00 €

-Llibres i llibrets. A càrrec d’Esquitx Lleure. Preu: 3,00 €

  • Teatre: Wet Floor. A les 18h a la plaça del Puig. A càrrec de Cris Clown. Activitat per a tots els públics.
  • Contacontes: Guillem Tell. A les 19h a la plaça del Puig. A càrrec dels voluntaris del Club de lectura. Activitat per a tots els públics