Festa Major de Sant Hilari Sacalm 2024

Barraques Festa Major de Sant Hilari Sacalm

This event has ended


Festa Major de Sant Hilari Sacalm 2024: Del 19 al 25 d’agost

Aquest agost, Sant Hilari Sacalm es prepara per a una setmana plena d’activitats amb la celebració de la seva esperada Festa Major, del 19 al 25 d’agost. Entre els actes destacats, trobem la 41a Baixada de Carretons, el correfoc, i el tradicional sopar de Festa Major amb l’Orquestra Selvatana. També hi haurà concerts de barraques, jocs i espectacles infantils, havaneres, i la representació teatral ‘Molta merda’ a càrrec del Grup de Teatre de Sant Hilari.

Una de les novetats d’enguany és la Gimcana Guillada en format Escape Room, organitzada per la regidoria de Joventut, destinada a joves d’entre 1r i 4t d’ESO, amb un premi de 100 € per a l’equip guanyador. Per als majors de 18 anys, el Carro del Mam liderarà la Gimcana Marrana, garantint diversió i competitivitat.

El pregó serà un moment especial, a càrrec del Moto Club Sant Hilari, que celebra el seu 50è aniversari. A més, no hi faltaran els partits de futbol, amb un partit de l’equip masculí el dimecres i un altre del cadet femení el diumenge.

Consulta tota la programació i detalls de les activitats per no perdre’t cap moment d’aquesta festa inoblidable!

Programació Festa Major de Sant Hilari