Lloret Drone Festival 2024

Els dies 13 i 14 de setembre del 2024 a les 21 h, podreu gaudir d’un espectacle de llums inigualable a la Platja de Lloret.

L’espectacle està format per drones de llums simultànies amb acompanyament musical per fer més immersiva l’experiència.

Lloret de Mar acollirà la quarta edició del Drone Festival amb 200 drons

El pròxim 13 i 14 de setembre, el cel de Lloret de Mar tornarà a brillar amb el Lloret Drone Festival, que enguany arriba a la seva quarta edició. Aquest festival lumínic, que ha esdevingut un referent a nivell estatal, reunirà 200 drons que oferiran un espectacle visual i sonor únic.

Entre les principals novetats d’aquesta edició, destaca el canvi d’hora i ubicació. L’esdeveniment tindrà lloc a les 21:00 hores, a l’extrem nord de la Platja de Lloret de Mar, just a l’alçada del monument de la Sardana. Aquest canvi d’ubicació permetrà gaudir de l’espectacle des d’una perspectiva diferent, amb el mar com a teló de fons.

El festival, que combina art i tecnologia, oferirà dues actuacions destacades a càrrec de Flock Drone Art. El divendres 13 de setembre, l’espectacle “Geometrics” captivarà el públic amb figures abstractes i una banda sonora evocadora. El dissabte 14 de setembre, l’espectacle “4Elements” presentarà una poètica representació dels quatre elements de la natura: aigua, terra, foc i aire.

Segons la regidora de Promoció Econòmica, Cristina Aymerich, el canvi de dates respon a l’objectiu d’oferir un esdeveniment atractiu fora de la temporada alta turística. “Seran dues nits màgiques amb espectacles diferenciats: un centrat en la geometria i l’altre en la força dels elements naturals”, ha destacat Aymerich.

El Lloret Drone Festival va debutar el 2021 i, en tan sols un any, es va consolidar com el primer festival internacional de drons a Espanya. Aquesta quarta edició promet oferir una experiència inoblidable per a tots els assistents. No us ho perdeu, el 13 i 14 de setembre a les 21:00 hores, a la Platja de Lloret de Mar.