Aplec de Sant Gregori 2024

This event has ended

Celebra el dia amb nosaltres a L’Aplec de Sant Gregori: Una Festa de Tradició i Diversió Familiar

Vine a gaudir de l’encant de Sant Gregori en una jornada festiva que promet ser inoblidable, organitzada amb afecte per l’Associació de Sardanistes de la Vall de Llémena i l’estimada col·laboració de l’Ajuntament de Sant Gregori. El proper Aplec de Sant Gregori s’omple de vida amb una varietat d’activitats pensades per a tots els gustos i edats.

Des de bon matí, el poble s’omple de color i alegria amb les nostres parades d’artesans locals, on podràs trobar autèntiques meravelles fetes a mà. Per als més petits, la diversió està garantida amb jocs gegants de la mà de Fefe i Cia, així com tallers infantils creatius i educatius amb La Sal d’Olot, on podran deixar volar la seva imaginació.

La música i la dansa seran les protagonistes amb l’Ofici solemne i una esplèndida actuació de la cobla Els Rossinyolets, que ens oferiran l’oportunitat de gaudir de les tradicionals sardanes. A més, la Teresa Micaló ens introduirà en l’art dels balls en línia, una activitat per a tots els públics que promet moltes rialles i bons moments.

I perquè els més petits de la casa continuïn gaudint, tenim preparada una animació infantil a càrrec de Virivirom, que tancarà aquesta jornada plena d’activitats, convertint-la en un record inoblidable per a tota la família.