Cinema a la Fresca Llagostera 2024

Cinema a la Fresca

Next Date

Cinema a la Fresca torna a Llagostera aquest estiu 2024 amb una emocionant selecció de pel·lícules per a tots els gustos. Les projeccions tindran lloc a la Plaça Catalunya a les 22 h, i prometen ser nits inoblidables sota les estrelles. Aquest any, la programació inclou una varietat de gèneres, des d’animació fins a aventures èpiques, assegurant diversió per a tota la família.

El calendari de projeccions és el següent:

  • 3 de Juliol: “Robot Dreams” – Una pel·lícula d’animació que encantará als més petits i a tots aquells que estimen les històries de robots amb cor.
  • 17 de Juliol: “Elvis” – Un biopic que explora la vida del rei del rock and roll, Elvis Presley, amb una increïble actuació d’Austin Butler.
  • 31 de Juliol: “Barbie” – Una comèdia vibrant i plena de color que promet entretenir a tota la família amb les aventures de la icònica nina.
  • 14 d’Agost: “Viaje al paraíso” – Una comèdia romàntica protagonitzada per George Clooney i Julia Roberts, ideal per a una nit d’estiu.
  • 28 d’Agost: “Indiana Jones i el dial del destí” – L’última entrega de les aventures de l’arqueòleg més famós del cinema, perfecta per als amants de l’acció i l’aventura.

En cas de pluja, les projeccions es reprogramaran pel dimecres següent, garantint així que ningú es perdi cap d’aquestes fantàstiques pel·lícules. No us perdeu aquesta oportunitat de gaudir del cinema a l’aire lliure a Llagostera, una experiència que combina bon cinema, bon ambient i la màgia de les nits d’estiu.

This is a recurring event. Repeating every two weeks.