Circ de Nadal de Girona 2023

This event has ended

El Gran Circ de Nadal de Girona celebra el seu 10è aniversari aquest desembre amb un espectacle totalment nou i emocionant. Per primera vegada, l’esdeveniment tindrà lloc sota una gran carpa blanca situada a l’esplanada de La Copa, a La Devesa, creant una atmosfera única per als espectadors.

Aquest any, el circ promet una experiència inoblidable amb la participació de 25 artistes internacionals i una orquestra en viu. El públic podrà gaudir de nombroses actuacions, incloent trapezistes voladors, artistes a les cintes aèries, acrobàcies, un pallasso reconegut d’Amèrica, contorsionistes i malabaristes. Tot això, amb la col·laboració de Circus Arts Foundation, coneguda per produir el Festival Internacional del Circ Elefant d’Or.

L’espectacle es durà a terme del 25 al 30 de desembre, amb diverses sessions programades per adaptar-se a tots els públics. Amb aquesta celebració, el Gran Circ de Nadal de Girona es consolida com una cita imprescindible per als amants del circ i les arts escèniques, així com una oportunitat perfecta per a les famílies de Girona i els visitants per reunir-se i gaudir de l’esperit festiu.