Festa de la Germandat a Castellfollit de la Roca

festa de la germandat

This event has ended

Castellfollit de la Roca, coneguda per la seva singularitat geogràfica i cultural, es prepara per a la Festa de la Germandat, un esdeveniment carregat d’activitats per a tots els públics.

La festa comença el divendres 26 de maig amb un taller de decoració a la Plaça Catalunya, seguit del pregó de festes i un concert amb la Tasting Band a l’Església Vella. La jornada conclou amb un altre concert a càrrec de Senyor Oca i Carpa Blanca al Centre Cívic 1 d’octubre.

El dissabte 27, la jornada s’obre amb una trobada de petanca a la Plaça Catalunya, que serà seguida de la presentació de la nova gegantessa de la Carnavalesca i el Carnaval d’estiu pels carrers del poble. El dia conclourà amb un concurs de paelles i una nit de versions amb Tarraco Surfers i Animal Dj.

El diumenge 28, els visitants podran gaudir d’una pujada al cingle en homenatge a Anna Morenilla, una gimcana popular i un concert amb Mil·lenium.

Finalment, el dilluns 29, la festa conclourà amb un espectacle infantil amb Més Tumacat i un concert sorpresa al Mirador.

La Festa de la Germandat a Castellfollit de la Roca és un esdeveniment que no us podeu perdre, amb activitats que esforcen el sentiment de comunitat i celebració. Marqueu aquestes dates al vostre calendari i no us perdeu aquesta vibrante celebració!