Festa Remença de la Vall de Llémena 2024

Nit de Remences

This event has ended

El proper dissabte 25 de maig torna la revolta remença a la Vall de Llémena. Cada any, els municipis de Sant Gregori, Canet d’Adri, Sant Aniol de Finestres i Sant Martí de Llémena commemoren el passat històric dels pagesos remences que es van aixecar contra els senyors feudals per aconseguir la seva llibertat.

La Festa Remença se celebra anualment en un municipi diferent de la Vall de Llémena. En aquesta 14a edició, l’escenari escollit és l’entorn del parc de les Alzones, amb el punt d’inici a l’esplanada del pavelló municipal de Canet d’Adri.

Programa Festa Remença de la Vall de Llémena:

  • 19.30 h: Música medieval a càrrec de Sübitus.
  • 20.00 h: Competició de jocs rurals de la Vall de Llémena, a càrrec del jovent de l’Institut de la Vall de Llémena. Organitza l’Espai Jove Cal Bolet.
  • 21.00 h: NIT REMENÇA. Teatre itinerant “La revolta de la muntanya llemenca”. Recorregut nocturn a l’aire lliure.
    • Itinerari principal: Tram circular de 2.2 km (durada prevista: 2.30 h). No apte per a cotxets, cadires de rodes o persones amb mobilitat reduïda.
Powered by Wikiloc
  • Itinerari practicable: Tram lineal per a mobilitat reduïda (1.5 km). No apte per a cadires de rodes. En aquest itinerari només es veu una part de les escenes del teatre. En retornar al pavelló, es projectarà la pel·lícula realitzada pels remences de la Vall de Llémena l’any 2020.

Places limitades.

És recomanable portar calçat esportiu i llanterna o frontal.

A càrrec dels actors i actrius de la Vall de Llémena.

[+] Entrades

Programa Festa Remença de la Vall de Llémena

festa-remenca-de-la-vall-del-llemena