Fira de Nadal a Ripoll

This event has ended

Del  6 al 9 de desembre, Ripoll Comerç organitza la Fira de Nadal 2023. Hi podreu trobar tallers infantils i familiars, parades d’arreu de Catalunya, demostracions, atraccions, animació musical, concerts, comerç al carrer, ‘Territori Grinch Roosters’, cercaviles, balls participatius, contacontes, accions per La Marató de TV3, premis amb els tiquets de compra dels comerços de Ripoll jugant amb la Ruleta de Ripoll Comerç, cantada de nadales, ruta de la tapa especial i molt més…!

Fira de Nadal a Ripoll

Us convidem amb molta il·lusió a la Fira de Nadal de Ripoll, que se celebrarà del 6 al 9 de desembre al centre de la vila. Amb la participació de més de 80 paradistes de Catalunya i la Península, la fira ofereix una àmplia varietat de productes per a les vostres compres nadalenques.

Destaquem la contribució del comerç local, que no només mantindrà les seves portes obertes sinó que també participarà activament en diverses activitats. És una oportunitat perfecta per explorar els establiments del nostre poble.

La Fira de Nadal de Ripoll no només és un lloc per comprar, sinó també un espai per connectar amb la comunitat i gaudir d’un ambient festiu. Us convidem a unir-vos a nosaltres i viure aquesta màgica temporada de Nadal al cor de Ripoll.

Programació de la Fira de Nadal a Ripoll

Programacio-Fira-de-Nadal

[+] Programació