Fira del Pa i la Xocolata de Sant Gregori 2025
-
Date
16 de novembre de 2025
-
Time
09:00 - 19:00
18a Fira del Pa i la Xocolata de Sant Gregori
Torna la Fira més llaminera de la Vall de Llémena!
La Fira del Pa i de la Xocolata celebra la seva 18a edició aquest diumenge 16 de novembre a Sant Gregori. Un esdeveniment familiar i festiu on el pa i la xocolata són els protagonistes d’un dia ple de sabor, tradició, jocs i propostes per a tots els públics.
Amb una programació plena d’activitats durant tota la jornada, la fira ofereix tallers infantils, espectacles, concursos, degustacions, maridatges, showcookings i una àmplia mostra d’artesania i gastronomia local.

Programa de la Fira del Pa i la Xocolata:
De 10 h. a 19.30 h.
Hi haurà parades de pa, xocolata, dolços i productes d’artesania. També expositors d’entitats del municipi i dels botiguers de l’Associació de Comerciants i Empresaris
Sant Gregori-Vall de Llémena (plaça Rafael Masó).
A les 10.30 h.
Xocolatada popular fins escurar l’olla. A càrrec de Rosa Pujadas, Chocolates Torras, Llet Campllong i Bellsolà (exterior, punt blau)
De 10.30 h. a 13.30 h.
Tallers infantils – espai petit xef (pavelló municipal)
| Flor dolça en test. A càrrec de l’Espai Jove Cal Bolet. Col·labora Valvi Supermercats i Bellsolà |
| Pizza de pagès. A càrrec de Tic Tac. Col·labora Valvi Supermercats i Bellsolà |
| Tres en ratlla. A càrrec de M de xocolata |
| Jocs dolços: pastisset de feltre/tassade xocolata. A càrrec d’Eva Arroyo (taller no alimentari) |
| Figuretes de fleca. A càrrec de Quiralia (taller no alimentari) |
| Dònut animal. A càrrec de Maria Casademont. Col·labora Valvi Supermercats i Bellsolà |
De 10.30 h. a 14 h.
Farcell de jocs tradicionals i gegants. A càrrec de Cia. Brotguai i Fefe i Companyia
A les 11. “La Cric i la Crac i el misteri de la xocolata”. A càrrec de Teatre de Contacte. Grups limitats. Recollida del públic al bar de la fira
A les 11h. Maridatge de cafè i xocolata. A càrrec del sommelier Conrad Johera Verdaguer (aula cuina pavelló). Inscripció prèvia al formulari
D’11 h. a 13 h.
Decorem piruletes. A càrrec de Marc Armela – Pastisseria Ca l’Armela de la Cellera de Ter. Col·labora l’Associació de Celíacs de Catalunya i Puratos. (Pavelló)
A les 11.45
Show cooking. “Textures de xocolata i versions salades”. A càrrec de Jordi Parés, Takkoken – tallers de cuina (aula de cuina pavelló). NO CAL INSCRIPCIÓ PRÈVIA (per ordre d’arribada fins a omplir la sala)
A les 12.30. “La Cric i la Crac i el misteri de la xocolata”. A càrrec de Teatre de Contacte. Grups limitats. Recollida del públic al bar de la fira
De 12 h. a 14 h.
Concurs de coques i dolços. Organitza Casal Sant Grau (pavelló municipal)
De 16h a 18.30h.
Tallers infantils – espai petit xef. Interior del pavelló:
Tasses de xocolata. A càrrec de Tic Tac. (taller no alimentari)
Tres en ratlla de xocolata. A càrrec de M de xocolata
Jocs dolços. Xocolatines imantades / punts de llibre de pa. A càrrec d’Eva Arroyo. (taller no alimentari)
Festa d’aniversari. A càrrec de Maria Casademont. (taller no alimentari)
Pintors del pa. A càrrec de Quiralia
Fem pa. A càrrec de l’Espai Jove Cal Bolet i l’Assoc. Celíacs de Catalunya. Col·labora Forn Boix.
Boles de colors i la seva capseta. A càrrec de Cia.Brotguai
De 16 h. a 18 h.
Decorem piruletes. A càrrec de Marc Armela – Pastisseria Ca l’Armela de la Cellera de Ter. Col·labora l’Associació de Celíacs de Catalunya i Puratos. (Pavelló)
De 16 h. a 19 h.
Farcell de jocs tradicionals i gegants. A càrrec de Fefe i Companyia (punt verd)
A les 17 h. “La Cric i la Crac i el misteri de la xocolata”. A càrrec de Teatre de Contacte. Grups limitats. Recollida del públic al bar de la fira
A les 17 h. Entrega de premis del concurs de coques i dolços (pavelló municipal)
A les 17.30 h. Xocolatada popular fins escurar l’olla. A càrrec del Casal Sant Grau, Chocolates Torras i Llet Campllong (pati de l’escola)
A les 17.30 h. Tast de pa i melmelades de la Vall de Llémena. A càrrec del sommelier Conrad Johera Verdaguer i la col·laboració de Melmelades de la Vall de Llémena (aula cuina pavelló). Inscripció prèvia al formulari
A les 18. h. Receptes de cosmètica natural amb cacau i farina. A càrrec de Cristina Bell-lloch (aula de cuina pavelló)
A les 18.30 h. “La Cric i la Crac i el misteri de la xocolata”. A càrrec de Teatre de Contacte. Grups limitats. Recollida del públic al bar de la fira
A les 19.30 h.
Tancament de la fira