Glopets d’estiu a Caldes de Malavella

Glopets d’estiu a Caldes de Malavella

This event has ended

Tornen els Glopets d’estiu a Caldes de Malavella

La programació cultural d’estiu està prevista que comenci el 8 de juliol i que s’estengui fins el 16 de setembre

Caldes de Malavella ho té tot a punt per celebrar, un any més, els Glopets d’estiu. Es tracta d’una programació cultural multidisciplinar que abasta fins a concerts, tallers, cinema o espectacles infantils. Aquesta edició sembla ser que deixarà enrere l’ombra de la Covid de les darreres dues edicions que havia impedit que se celebressin els actes com de costum.
Per al Regidor de Cultura, Dani Sancho: “aquest any hem confegit una programació ben variada, amb el desig d’abastar tots els públics”. I és que la oferta començarà el proper 8 de juliol amb el concert “Espero meravelles” amb Mirna Vilasís. Altres artistes que trepitjaran terra caldenca seran els Copdemar, Martin Templum Domini, Indira Ferrer, Antoni Mas i Sveta Truskha, Pol Wagner, Les Cruet, Genni i Aleks Locksmith o Maria Hein. Els gèneres musicals són molt diversos, hi ha hardcore, pop o lírica entre d’altres.
Per als més petits hi ha preparats diferents tallers com el d’escriptura per a infants (els dilluns de juliol) o el taller d’experiments (11 de juliol). El 21 de juliol hi ha programat un espectacle infantil a càrrec de la companyia El Príncep Totilau. Tot seguit UniSo oferirà un taller de percussió africana al jardí de la biblioteca.
Pels amants del setè art, una vegada al mes es programa una sessió de cinema a la fresca, els títols de les quals s’aniran desvetllant a mesura que s’acostin les sessions per mantenir la intriga i la sorpresa (14 de juliol, 18 d’agost i 1 de setembre).

Els darrers Glopets d’Estiu de l’actual biblioteca
La programació dels Glopets d’Estiu es treballa des de l’Àrea de Cultura i des de la Biblioteca Municipal, equipament que acull part dels esdeveniments. Els propers mesos han de començar les obres de la nova biblioteca – centre cívic i per això els d’enguany podrien ser els darrers Glopets a la seu actual tal i com es coneix fins ara.
El nou projecte, amb un cost de prop de 4MEUR, combinarà l’edifici actual amb l’edifici de l’antic ajuntament que hi està a tocar. La previsió és que s’executi en un període de 3 anys. L’equipament ocuparà uns 1600m2 i serà l’epicentre de l’activitat cultural a Caldes amb sales per a infants i joves, per a les entitats, per fer-hi exposicions i conferències així com un espai per fer-hi ràdio.

Programació Glopets d’estiu a Caldes de Malavella

Glopets d’estiu a Caldes de Malavella