IV Mostra del Vi de Do Empordà a Roses

IV Mostra del Vi de Do Empordà a Roses

This event has ended

El proper dimecres 1 de maig, de 11 a 15 hores, Roses es converteix en l’escenari de la novena Mostra del Vi DO Empordà, en el marc del Festival Vívid. Aquesta cita vinícola tindrà lloc al passeig Marítim, al cor de Roses, on nou destacats cellers de l’Empordà oferiran una oportunitat única per degustar els seus millors vins.

Roses, reconeguda com un dels principals destins turístics de l’Alt Empordà, es compromet a promoure els productes locals tant entre els residents com els visitants, així com en els restaurants, essent aquests últims claus en l’impuls del consum de productes de proximitat. El sector del vi de l’Empordà, famós per la seva alta qualitat, serà el gran protagonista de l’esdeveniment.

IV Mostra del Vi de Do Empordà a Roses

Els cellers participants en aquesta edició són Celler Arché Pagès, Terra Remota, Hugas de Batlle, Vinyes dels Aspres, Celler Mas Vida, AV Bodeguers, Espelt Viticultors, Empordàlia i Celler Masetplana. Els assistents tindran la oportunitat de conèixer de primera mà els detalls i el procés de creació dels seus vins, gràcies a les explicacions dels seus responsables.

A més, la mostra no només serà un viatge a través dels sabors dels vins de l’Empordà, sinó que també comptarà amb degustacions gastronòmiques. Aquests tasts estaran preparats per cuiners de la zona amb productes locals, acreditats amb segells de qualitat.

La Mostra del Vi DO Empordà i el Festival Vívid busquen celebrar i promoure els productes de la terra, creant un punt de trobada entre el turisme i el món del vi. Una oportunitat perfecta per gaudir de l’enologia i la gastronomia de l’Empordà.