MĂşsica per la Pau đź•Š

Musica per la Pau

This event has ended

Celebra la mĂ gia de la mĂşsica i l’esperit de la pau en un concert excepcional a l’esglĂ©sia de Sant Miquel d’Anglès! El proper diumenge, 5 de maig de 2024, a les 18:00 h, no et perdis l’oportunitat d’escoltar el “Quintet Morgen“, amb obres mestres de Handel, Vivaldi, i altres grans compositors.

La soprano Tania Matas, amb la seva veu celestial, encapçalarà aquesta vetllada especial, acompanyada de músics com Natalia Urstaia al violí, Natxo Jiménez a la trompeta, Vitalii Karpov a la viola, i Silvia Castillo, que dobla com a organista i directora.

L’entrada nomĂ©s costa 10 euros, i es poden adquirir una hora abans del concert. Aquest esdeveniment Ă©s una col·laboraciĂł meravellosa entre els Amics de la Biblioteca Joaquim Bauxell, l’Ajuntament d’Anglès, i la parròquia de Sant Miquel d’Anglès, tots units per l’amor a la mĂşsica i el compromĂ­s amb la pau.

Aprofita aquesta ocasiĂł per experimentar la bellesa i la força unificadora de la mĂşsica. Deixa’t portar per melodies que creuen fronteres i construeixen ponts entre cor i cor. T’esperem!