Planescadabra 2023

Planescadabra

3r Festival Internacional de Màgia Planescadabra

Hi ha una cosa que sabem tots, i és que la màgia sempre ha aconseguit fascinar i sorprendre les persones de totes les edats. I si voleu viure una experiència màgica que mai oblidareu, no podeu perdre el Festival Internacional de Màgia Planescadabra!

Això no és un truc de màgia, aquesta proposta reuneix alguns dels mags més reconeguts internacionalment i també els mags més habilidosos del nostre país. No només els espectacles són de primera qualitat, sinó que també són aptes per a totes les edats.

Així és, del 31 de març fins el 2 d’abril, el municipi de Les Planes d’Hostoles serà un lloc màgic, ple de sorpreses i activitats divertides. Els mags seleccionats per aquest any són d’allò més variats i segur que us faran viure una experiència màgica inoblidable.

El Festival Internacional de Màgia Planescadabra està organitzat per l’Ajuntament de Les Planes d’Hostoles i pel Mag Nani, que ha treballat incansablement per crear un festival que superi les expectatives de tothom. No us perdeu la tercera edició del Planescadabra, que enguany s’avança sis mesos i serà del 31 de març fins el 2 d’abril del 2023.

No deixeu que us ho expliquin, veniu i viureu la màgia en primera persona!