Porcus Refinatus 2024

This event has ended

Del 1 al 17 de març, els amants de la gastronomia tenen una cita ineludible amb Porcus Refinatus, l’esdeveniment culinari que celebra la riquesa del porc, un dels pilars de la tradició gastronòmica de la Garrotxa. Aquesta edició promet portar a la taula una selecció exquisida de tapes i plats, tot destacant el valor del porc com a producte de proximitat i element central de la cuina local.

Una Celebració de Sabor i Tradició

En aquesta ocasió, una trentena d’establiments de l’Associació d’Hostalatge de la Garrotxa oferiran propostes culinàries úniques. Des de la Tapa més Porca fins al Plat més Marrà, els assistents podran degustar variacions innovadores i tradicionals, amb preus que inicien des de 4€ per tapa, prometent una ruta gastronòmica memorable per l’entorn de la Garrotxa.

Tallers Gastronòmics i Més

No tot és menjar, Porcus Refinatus també ofereix l’oportunitat d’aprendre amb el taller “Cassoles de tota la vida”, a càrrec de reconeguts xefs locals. Aquest esdeveniment educatiu tindrà lloc el dimarts 5 de març a les 18.00h, a l’Aula Cuina de la Plaça Mercat d’Olot. Les places són limitades, així que assegura la teva assistència inscrivint-te per Whatsapp al 607401947.

Participa i Guanya

Enguany, els participants tenen l’oportunitat de guanyar 14 vals de 50€ per gastar en els millors establiments carnics de la regió, gràcies a un sorteig a través d’Instagram. Segueix @garrotxahostalatge per no perdre’t aquesta i altres promocions exclusives.

Per a més informació sobre Porcus Refinatus i totes les activitats relacionades, visita la pàgina web oficial www.garrotxahostalatge.cat i segueix-nos a Instagram @garrotxahostalatge. Descobreix allà els fulletons de la campanya i tota l’oferta gastronòmica disponible.

Porcus Refinatus no només és una festa del gust i la tradició, sinó també una celebració del treball dels petits productors locals, un esforç per mantenir viva la cultura gastronòmica de la Garrotxa i per promoure un turisme més sostenible i respectuós amb l’entorn.

Aquesta iniciativa forma part de la Carta Europea de Turisme Sostenible, mostrant el compromís de la Garrotxa amb un turisme que valora el producte local, el medi ambient i les persones que enriqueixen aquesta terra.