Sona Amer 2024

sona amer

This event has ended

El Sona Amer torna amb una programació eclèctica i ambiciosa, presentant actuacions de Maria del Mar Bonet, Roger Mas i la Cobla Sant Jordi, Barcelona Gipsy balKan Orchestra, El Pony Menut, Namina Sextet, Cascai Teatre i Girona Jazz Project. Aquest esdeveniment és una iniciativa de Idea Associació Cultural i l’Ajuntament d’Amer, i compta amb la col·laboració de Hipra, Diputació de Girona i la Generalitat de Catalunya.

El festival oferirà un total de sis concerts repartits entre els mesos de gener a març a la vila d’Amer. El Sona Amer destaca per una cartellera que varia en estils, però manté una qualitat musical d’alt nivell. Aquest esdeveniment és un exemple de com la cultura pot ser un motor per al desenvolupament econòmic i com pot oferir un valor distintiu a la zona.

Sona Amer iniciarà recorregut el diumenge 14 de gener amb ELS COLORS DE DUKE ELLINGTON
Cascai Teatre i Girona Jazz Project presentem un espectacle on teatre i música s’uneixen per acostar el món del jazz a tots els públics. De la mà d’un dels grans compositors, directors i intèrprets de la història del jazz, Duke Ellington, presentem un concert teatralitzat, on una banda de nou músics i dos actors ens proposaran un viatge musical a través de la història del jazz, tot passant per l’univers humorístic de Marcel Tomàs que a banda d’exercir com a mestre de cerimònies, interpretarà, juntament amb els músics, coreografies, esquetxos còmics i cançons. Tot plegat al servei d’un show divertit i hilarant amb una banda sonora impecable i la inestimable participació del públic.
Dalt de l’escenari farem un viatge musical per diferents estils jazzístics des dels seus inicis a principis del S.XX fins a l’actualitat. Alguns dels temes musicals que formaran part del repertori de l’espectacle són: Take the “A” Train, In a sentimental Mood, It don’t mean a thing, Rockin’ in a Rhythm, Caravan o bé Perdido, amb arranjaments d’Adrià Bauzó i Xavier Molina.

Entrada anticipada 10 € – Taquilla 12 € 

NOTA: Per error hi han cartells o publicacions on s’indica 12 € anticipada. Si heu adquirit entrades anticipades per 12 € es tornaran 2 € a taquilla. Gràcies per la vostra comprensió.