Vermut de Rams a Empuriabrava 2024

This event has ended

Ens complau convidar-vos a Tastets de Primavera, una experiència única per celebrar els sabors i aromes que defineixen aquesta bellíssima estació. Acompanya’ns per disfrutar d’un esplèndid vermut mentre donem la benvinguda al Vermut de Rams 2024, una proposta culinària que fusiona els gustos exquisits amb l’essència mateixa de la primavera.

El Vermut de Rams

Aquesta experiència sensorial us brinda l’oportunitat no només de gaudir de deliciosos tastets representatius de la primavera, sinó també de descobrir el Vermut de Rams 2024, una beguda única que captura tot l’esperit d’aquesta estació de renovació. Completat amb l’ambient càlid de la música en directe, aquest esdeveniment promet ser una celebració de la vida i la comunitat.

Us animem a no perdre aquesta meravellosa oportunitat per gaudir d’una tarda inoblidable en companyia d’amics i família. Deixeu-vos seduir pels Tastets de Primavera i la màgia de la música en viu. Apunteu-vos la data al calendari i uniu-vos a nosaltres per una festa del gust i el so que no oblidareu.