VI Gala de Circ de Girona

Gala Circ

This event has ended

Torna el pròxim 17 de març al Canal de Salt la nova Gala de Circ de Girona.

Amb la voluntat ferma i incansable de projectar el circ de Girona i a Girona, l’equip humà del Col·lectiu de Professionals de Circ de Girona seguim col·laborant amb d’altres entitatsi treballant amb cosi ànima per a dignificar, posicionari fer del circ, cultura de base. 

Fruit d’aquest treball, arriba la sisena edició de La Gala, que tindrà lloc el proper diumenge 17 de març al centre de creació d’arts escèniques El Canal. 

A diferència de l’any passat, enguany la cita s’allunya en dates de la Trobada de Circ de les Comarques Gironines, també impulsada pel col·lectiu. I que tindrà lloc el 6 d’abril al Parc Central de Girona 

La Gala va néixeris’ha consolidat com una cita ineludible dels amants del circ on es visibilitza el circ local i vinculat al territori, i on esreivindica la diversitat i la riquesa d’aquest quant a disciplines, poètiquesi llenguatges

Els assistents de l’edició d’enguany podran gaudir de les actuacions dels artistes: Alexandre Duran, Maria Cavagnero, Juan Carlos Panduro, Lula y Gastón, Cristobal Bascur, Maria Rosa i Cia. Fèmut que ens deleitaran amb disciplinestant diverses com: màstil,roda Cyr, verticals,straps, malabars, clown i mans a mans. 

[+] Més informació sobre la Gala de Circ i entrades.