Vivim Muntanyes 2024

This event has ended

Cinema de Muntanya

Benvinguda a tots els entusiastes de l’aventura! Amb gran entusiasme, us presentem una nova edició del Vivim Muntanyes, un esdeveniment dedicat a tothom que sent passió per l’exploració de les altures i el descobriment de paisatges imponents.

Gràcies al suport inestimable dels nostres patrocinadors, aquest any hem preparat una programació excepcional que inclou dues sessions i sopar el divendres dia 1 de març, així com tres sessions i sopar el dissabte dia 2 de març. És una oportunitat única per compartir experiències, aprendre i gaudir de la companyia d’altres aficionats a la muntanya.

Per a més detalls sobre les activitats programades, us convidem a consultar la PROGRAMACIÓ per aquest any.

Compra el Teu Tiquet

No perdeu l’oportunitat de formar part d’aquesta experiència única. Compra des d’aquí EL TEU TIQUET PEL SOPARS de divendres i dissabte per només 17€. Un espai de trobada inigualable per a les persones a les que els agrada viure i sentir l’essència de les muntanyes.

El Vivim Muntanyes és més que un esdeveniment; és una comunitat, un punt de trobada per a tots aquells que compartim la mateixa passió per la natura, l’aventura i el descobriment. Unim forces, compartim coneixements i experiències, i sobretot, gaudim de la bellesa que ens ofereixen les muntanyes.

Esperem amb il·lusió veure-us a tots i compartir junts aquesta aventura. Prepareu-vos per viure moments inoblidables, aprendre de les experiències dels altres, i sobretot, gaudir de la magnificència de les nostres muntanyes.