Totes les Fires de la província de Girona

Principis de Juny
Fira del Tap i el Suro de Cassà

Fira del Tap i el Suro Cassà de la Selva

La Fira del Tap i el Suro se celebra a Cassà de la Selva, amb l’objectiu de posar en valor la tradició surera de la zona. Aquesta fira és un esdeveniment temàtic i sectorial que destaca la importància del suro en l’economia i la cultura local, i se celebra durant un cap de setmana complet.

Fira dels Americanos

Fira dels Americanos a Lloret de Mar

Lloret de Mar ha heretat un important llegat històric, cultural i social dels indianos, emigrants que van tornar a la seva terra natal després de fer fortuna a Amèrica, especialment a Cuba. A principis de juny, la ciutat es transforma per acollir la Fira dels Americanos, una celebració que rememora aquella època gloriosa.

La segona o tercera setmana de Juny
El darrer cap de setmana de setembre
Fira de Sant Miquel

Fira de Sant Miquel

📍 Hostalric
Fira de Sant Miquel d’Hostalric, era una de les festes més concorregudes de la comarca de la Selva on es pot gaudir de diferents activitats culturals i de lleure.

que fer aquest cap de setmana

Fira Internacional del Cistell
📍 Salt

La Fira Internacional del Cistell de Salt és uns dels esdeveniments de referència dels artesans cistellers d’arreu d’Europa, un espai per a la trobada, l’intercanvi de coneixements i el gaudi de l’ofici a Salt.

1er Cap de Setmana d’Octubre
1er diumenge d’octubre
fira del cop d'ull

Fira del Cop d’ull Infantil de Banyoles
📍 Banyoles

Una Fira Mercat de Joguets, contes, jocs de taula, bicicletes… on els més petites i petits venen les coses que ja no volen o no utilitzin.

Totes les Fires de Girona Provincia. Descobreix quan es fan les Fires de tot Girona.