Fira del cop d’ull infantil de Banyoles

La Fira de Banyoles dels més petits

Normalment el primer diumenge d’octubre es celebra la coneguda Fira del cop d’ull Infantil a Banyoles. Una Fira Mercat de Joguets, contes, jocs de taula, bicicletes…

La Tradició d’aquesta Fira era que els nens i nenes fessin diners per anar a Fires de Banyoles (també a l’octubre) o poder comprar alguna altra cosa. 🙂 Així doncs el primer diumenge d’octubre els nens i nenes reuneixen tots els joguets i coses que ja no fan servir i les venen a la Fira.

Una Fira per donar segones i terceres vides a molts de joguets, jocs i mil coses que s’acumulen any rere any.

Fires celebrades del Cop d’ull Infantil de Banyoles

 

Fira del cop d’ull infantil de Banyoles 2023

El diumenge 1 d’octubre, al passeig Mas Riera, just davant del supermercat Lidl, tindrà lloc la 36a Fira del Cop d’Ull Infantil 2023. No és necessari reservar parada. Atenció: No està permès que professionals o persones dedicades a la venda de segona mà hi posin parada.

Fira del cop d’ull infantil Banyoles

Torna la GRAN i MÀGICA Fira del cop d’ull infantil de Banyoles, on els més petits venen els seus joguets. Jocs que ja no juguen i d’aquesta manera els hi donen una segona vida i guanyen uns diners. Lloc: passeig Mas Riera (davant LIDL).

Fira del cop d’ull INFANTIL a Banyoles

Aquest diumenge dia 3 de novembre de 2021 torna la Fira del cop d’ull INFANTIL al passeig de La Farga (davant del LIDL) de Banyoles.

Fira del cop d’ull infantil Banyoles

Fira del cop d’ull infantil Banyoles 2019. Ja porten 33 anys! XXXIII Fira del Cop d’Ull Infantil a la plaça de les Rodes 33a FIRA DEL COP D’ULL INFANTIL En aquesta fira, els nens i nenes de Banyoles fan la seva parada amb les joguines que ja no utilitzen.  Fira de compra, venda i intercanvi […]